Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Ewa777 19:18, 29 mar 2017

Rabatka super Wam wyszła - pewnie dlatego taka ładna, bo nieplanowana Ja u siebie też powiększę rabatki A co!
Iryski cudne
Basilikum 20:46, 29 mar 2017

Macham lapka dzis
nie moge sie napatrzec na nowa rabate
Kasik 08:29, 30 mar 2017

No jazda bez trzymanki była. A że Rysio swoją cytrynkę używał to takich prac? - chyba mu się serce kroiło.

Kształt rabaty - super. I przesadzenie roślin jak najbardziej korzystne dla całego wyglądu. Nie wiem co będzie na przedzie i czy nie zasłoni azali, ale ona ma tendencje wzrostowe i chyba sobie poradzi i będzie widoczna.

Rysiu za chwilę stanie sie obiektem westchnień wielu Ogrodniczek Taki Skarb pracowity.
Kindzia 09:01, 30 mar 2017

ren133 napisał(a)
To ja dzisiaj cały ogród azofoską polecę

W ramach wiosennego nawożenia, jak najbardziej
Kindzia 09:03, 30 mar 2017

Margarete napisał(a)
Cześ Kindziu,
zagladam bo nieobecności i pozdrawiam wiosennie.
Buziaki!
p.s. ale zazdroszcze tego raportu...tyle roboty zrobione

Dobrze Małgosiu, że już jesteś

Trochę zrobione, ale jeszcze ile przede mną...W piątek i sobotę najpierw za róże się zabiorę. Forsycje zakwitły u nas właśnie
Potem mnie plewienie skarpy czeka...oj, nie lubię
Kindzia 09:05, 30 mar 2017

Ewa777 napisał(a)
Rabatka super Wam wyszła - pewnie dlatego taka ładna, bo nieplanowana Ja u siebie też powiększę rabatki A co!
Iryski cudne

Nieplanowane takie powiększenie. Ale już po wszystkim prawie. Zostało wysadzanie tego co jest i układanie rabaty od nowa

Planowane masz powiększanie?

W tych irysach się dwa lata temu u Małej Mi zakochałam, mus mieć
Kindzia 09:59, 30 mar 2017

Basilikum napisał(a)
Macham lapka dzis
nie moge sie napatrzec na nowa rabate

Nie razie nic tam nie ma...mam nadzieję, że w przyszłości będzie lepiej wyglądała niż teraz
Kindzia 10:04, 30 mar 2017

Kasik napisał(a)
No jazda bez trzymanki była. A że Rysio swoją cytrynkę używał to takich prac? - chyba mu się serce kroiło.

Kształt rabaty - super. I przesadzenie roślin jak najbardziej korzystne dla całego wyglądu. Nie wiem co będzie na przedzie i czy nie zasłoni azali, ale ona ma tendencje wzrostowe i chyba sobie poradzi i będzie widoczna.

Rysiu za chwilę stanie sie obiektem westchnień wielu Ogrodniczek Taki Skarb pracowity.

Bez koni mechanicznych chyba nie dalibyśmy rady Jakoś przeżył

Z przodu Baronesse z szałwiami, przecież Ci mówiłam. Nie ma takiej opcji żeby azalię zasłoniły...przypomnij sobie moje zdjęcie jak wąchałam tą azalię w Pisarzowicach...jak jej nie będę ograniczać zeżre mi połowę tej rabaty po 10 latach Widoczna będzie bankowo
Leniwy nie jest, to prawda, ale swoje za uszami też ma, nie jest tak różowo
bdan 11:34, 30 mar 2017

Kasiu czytam, że na sobotę cięcie róż planujesz. Czyli domniemywam, że u nas kwitnącą forsycje widziałaś?

Niestety w moich okolicach forsycji nie mogę znaleźć, ale przypuszczam, że jakby jeszcze nie ruszyły, to juz jest wystarczająco ciepło
Kindzia 12:31, 30 mar 2017

bdan napisał(a)
Kasiu czytam, że na sobotę cięcie róż planujesz. Czyli domniemywam, że u nas kwitnącą forsycje widziałaś?

Niestety w moich okolicach forsycji nie mogę znaleźć, ale przypuszczam, że jakby jeszcze nie ruszyły, to juz jest wystarczająco ciepło

Dobrze domniemywasz, kwitnie forsycja przed moim biurem
Zwykle wcześniej trochę tnę, ale w tym roku ciągle coś wypada, jakoś się ogarnąć nie mogę