Piękny trawnik Kasiu i otoczenie. A tę Yarę zmałpowałem od Ciebie i kupiłem 3 kg dla kwasolubnych. Te nawozy mają świetny dobór składników. Czytałem wątek Iwonki i bardzo żałuję że zamknięty. Niestety od czasu do czasu trafi się troll.
Dziękuję
U nas też, niestety, pada codziennie
Zaczynają mi jeżówki wygniwać, o ostróżkach nie wspomnę nawet
Trawa bez koszenia w obecnych warunkach...współczuć Ci tylko mogę
Aaaa, to Chanel, piękna i pachnąca. Miałam też na nią ochotę...znowu na nią miejsca nie mam, przesadziliśmy różę, Williama Morrisa na to miejsce właśnie...
3 sztuki posadziłaś? Super pięknie i pachnąco będzie. Przyjdę podziwiać
Właśnie szukałam tego nawozu, który mu sypnęłam, bo się sprawdził i napisałam, żeby ktoś jeszcze skorzystał. To wiosenny nawóz. W przyszłym roku też go zastosuję.
Magnolie w tym roku dały czadu, nawet to różowe maleństwo się postarało
W innym miejscu też mam te iryski, nie pamiętam jaki kolor. Będzie niespodzianka, bo jeszcze nie wiadomo.
Bo są zaniedbane...tylko tak z wierzchu eMuś ogarnął, lepiej z daleka wyglądają...
Z opinią n/t trawnika się zgodzę, ale nie jest oplewione, nie da rady
Ale leżeć i pachnieć mogę...i lubię, szczególnie w basenie, jak słoneczko porządnie grzeje Marzenie...
Przede wszystki bardzo się cieszę, że mnie odwiedziłeś Zbysiu I za miłe słowa dziękuję
Przecież po to podawałam, bo efekty po tym nawozie na moich hortkach były bardzo widoczne. A teraz ten na trawnik też rewelacyjnie zadziałał Cieszę się, że skorzystałeś
Zaczyna mnie wkurzać ta panienka na R.! Niedawno z Danusią walczyła...Nie chcemy tu takich...
Mam nadzieję, że Iwonka odpocznie i wróci do nas!