Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

lindsay80 14:02, 10 maj 2017

Kindzia napisał(a)

Ten kamienny chodniczek długo jest, tyle, że nigdy nie był ruszany i zarósł sobie już na maxa...niedawno zdjęcie wklejałam, na którym widać jaki zarośnięty jest. I porównanie

A to po akcji z wycinaniem darni teraz wygląda jak nówka
danuta_szwajcer 14:08, 10 maj 2017

Ładne zakupy "hortkowe" też dokupiłam i jeszcze dokupię bo one chociaż niezawodne a piękne Był u Ciebie też mróż? Pozdrawiam
Basilikum 14:26, 10 maj 2017

Kindzia napisał(a)

Będzie bardziej magiczne, jak będzie pełnia kwitnienia rodków i azalii
Do Pszczyny warto przyjechać, przy okazji można dobre lody zjeść
Wolę mniej wody i brzydszy trawnik...

kiedys musze sie wybrac jest od dawna na mojej liscie

lece do justyny jezowkowa instrukcje ogladac, bo w jednym miejscu mam ich mnostwo, moze bym podzielila
Kindzia 14:30, 10 maj 2017

lindsay80 napisał(a)

A to po akcji z wycinaniem darni teraz wygląda jak nówka

No nie? Trochę za bardzo się eMuś przyłożył, szczególnie w szczelinach...ale nie jestem drobiazgowa Cieszy mnie, że zrobione, od zeszłej wiosny mnie męczyło, a ja eMusia
Kindzia 14:33, 10 maj 2017

danuta_szwajcer napisał(a)
Ładne zakupy "hortkowe" też dokupiłam i jeszcze dokupię bo one chociaż niezawodne a piękne Był u Ciebie też mróż? Pozdrawiam
Ładna to dopiero bedzie Danusiu, jak urośnie, ale cieszę się, że tak wysoka jest
Trochę mi listki oblizał przymrozek, ale nie będzie to miało wpływu na kwitnienie. Masz rację, one niezawodne są. A pomyśleć, że mi się kiedyś, dawno temu, hortensje nie podobały...
M przyjechał, mówił, że nie. Trawa była rano zielona.
Kindzia 14:34, 10 maj 2017

Basilikum napisał(a)

kiedys musze sie wybrac jest od dawna na mojej liscie

lece do justyny jezowkowa instrukcje ogladac, bo w jednym miejscu mam ich mnostwo, moze bym podzielila

Klimatyczne miasteczko, warto Zapraszamy

Ja już byłam na szkoleniu
Basilikum 14:38, 10 maj 2017

te kamyczki sa piekne, u mnie nie ma kto trawnika Kosic, wiec by zarosly, bede u Ciebie podziwiac

Na szkoleniu tez bylam ale jednk nie podziele swojej kepki, niech w tym roku kwitnie, dopiero rok temu ja sadzilam, wiec co ja bede juz dzeilic
No ale na zapas juz wiem co i jak

Kieds sie wybiore zobaczysz Ksiaz znam, bo blisko a ze slaska to tylko w Gliwicach bylam i i Zabrzu
Kindzia 14:51, 10 maj 2017

Basilikum napisał(a)
te kamyczki sa piekne, u mnie nie ma kto trawnika Kosic, wiec by zarosly, bede u Ciebie podziwiac

Na szkoleniu tez bylam ale jednk nie podziele swojej kepki, niech w tym roku kwitnie, dopiero rok temu ja sadzilam, wiec co ja bede juz dzeilic
No ale na zapas juz wiem co i jak

Kieds sie wybiore zobaczysz Ksiaz znam, bo blisko a ze slaska to tylko w Gliwicach bylam i i Zabrzu

U mnie na wyścigi do kosiarki za to... Ale z samym koszeniem to właśnie nie da rady, zarastają

Moje też się jeszcze w tym roku nie nadają, ale zapamiętam sposób

W Zabrzu byłaś??? Kiedy??? Tu pracuję i mieszkam sobie w tygodniu, przynajmniej na razie, jeszcze

Wybierz się, będę miała miłego gościa
Monia81 15:06, 10 maj 2017

Kasiu o tą Lagunę mogę zapytać u siebie. Jakby mieli to nie ma problemu, codziennie macham ci, bo mijam Zabrze jadąc 88
Basilikum 15:15, 10 maj 2017

Kasiu napisalam u mnie o Zabrzu
musisz wyslac swojego M do mnie na koszenie nalepiej niech Cie tez zabierze. Moze kiedys pojedziemy znow do kuzyna to na pewnoe Cie odwiedze