Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 11:57, 09 cze 2017

ania1110d napisał(a)
Kasiu przejrzałam u ciebie zjazd 2016r i muszę powiedzieć że jeszcze bardziej jestem zauroczona Twoim ogrodem o jak ja bym chciała żeby i u mnie w końcu było wszystko tak profesjonalnie zrobione.Zazdroszczę Wam takich wspaniałych spotkań
Buziaczki i dziękuje za podpowiedz u mnie muszę tylko teraz pomyśleć jak mam naprawić te tuje na brzegu czy poczekać jak się rozrośnie i ciąć jeszcze raz Kasiu moze Ty mi podpowiesz

Profesjonalnie...tak do końca to przekonana nie jestem Ale już wygląda, choć miałam kiepskie początki (w cz.I są). Z tych spotkań to rodzą się bardzo zażyłe znajomości i odległości tu nie mają nic do tego. Teraz na weekend czerwcowy jedziemy do forumowych przyjaciół ponad 400 km razem z innymi forumowymi przyjaciółmi Nawet razem wakacje w Chorwacji spędzaliśmy To nieraz ludzie bardziej życzliwi niż rodzina Więc nie bój się spotkań, może gdzieś czeka na Ciebie bratnia ogrodowa dusza

Ja bym jeszcze troszkę podcięła, ułagodziła. A w przyszłym roku poprawisz już sobie na gotowo, będziesz już wprawę miała. Poczytaj sobie Danusi artykuły o terminach cięcia. Masz link u siebie. Są też wątki tematyczne, przejrzyj sobie u nas na forum.
Kindzia 11:59, 09 cze 2017

Monia81 napisał(a)

No to bym się wkurzyła... napisz do nich... może dla nich róż i fiolet to to samo i nie widzą różnicy....

Myślę, że to pomyłka pracownika jakiegoś, ale mam nadzieję, że Finka się do tego ustosunkuje...napisałam wczoraj.
ania1110d 12:03, 09 cze 2017

Kasiu może i kiedyś uda mnie się też pojechać na spotkanie
Widać po zdj jak bardzo są to osoby są miłe i życzliwe
Kindzia 12:16, 09 cze 2017

ania1110d napisał(a)
Kasiu może i kiedyś uda mnie się też pojechać na spotkanie
Widać po zdj jak bardzo są to osoby są miłe i życzliwe

W sierpniu prawdopodobnie będzie spotkanie w Pęchcinie w szkółce P. Szmit, to się zastanów. Mam ochotę jechać, jeszcze dokładnego terminu nie ma...

To prawda
Milka 12:19, 09 cze 2017

Kindzia napisał(a)

Ja byłam pewna, że pewniaki sadzę...
Napisałam wczoraj do Finki, co zamierza zrobić z taką pomyłką...na razie bez odpowiedzi...

Ja mam szałwię jako obwódkę posadzoną, przy różach Baronesse, chciałam różową całą. A mam 3 różowe i 21 fioletowych...wrrrrrr..........

Fioletowe ładne są
Kindzia 12:21, 09 cze 2017

Milka napisał(a)

Fioletowe ładne są

Irciu!!!!!!!!!
Monia81 12:34, 09 cze 2017

Kindzia napisał(a)

Kasiu o te iryski mi chodziło, te moje są inne, u mnie są całe błękitne bez domieszki jasnego, no chyba, że to od światła jakoś zależy, albo mi się już całkiem miesza
Milka 12:36, 09 cze 2017

No co!!!
Ja mam w różnych odcieniach fioletu
Ale wiem, że miałąs plan, wiem że reklamacja poszła, chyba do mnie musi podrzucić i zabierzecie
ania1110d 13:23, 09 cze 2017

Kindzia napisał(a)

W sierpniu prawdopodobnie będzie spotkanie w Pęchcinie w szkółce P. Szmit, to się zastanów. Mam ochotę jechać, jeszcze dokładnego terminu nie ma...

To prawda

Sierpień u mnie odpada ale może może kiedyś znajdę czas i pojawię się na spotkaniu
danuta_szwajcer 17:05, 09 cze 2017

Oj chwile mnie nie było a tu tyle stron, poczytałam o psiuni, biedny ale zapewne już wszystko ok? O wyprawie po ogrodach, to akurat fajna sprawa no i o pomyłce w kolorach, no to masz problem . No i widać, że przyszła synowa bardzo się stara haha Pozdrawiam Kasiu i udanego wyjazdu