Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 11:09, 08 cze 2017

ewsyg napisał(a)

Kasiu, ja chętnie ją od Ciebie odkupię

Ewcia, po pierwsze ja jej nie kupiłam, tylko dostałam, to na sprzedaż absolutnie nie jest. Jeżeli będę ją wysadzać i nie sadzić na nowo, to musisz do mnie po nią przyjechać, oczywiście i bez piwoniowego interesu zapraszam na kawę, zawsze Drogę z eMusiem znacie
Kindzia 11:11, 08 cze 2017

Luki napisał(a)
Ojj a u mnie taka piwoniowa czerwona nowinka rozkwita, Red Charm się zwie, a już pokazuje, że pikna będzie

Łukasz...czy mam rozumieć, że taką sadzonkę możesz mi spatrzyć w pobliskim sklepie??? Znowu mnie kusisz.................
Kindzia 11:12, 08 cze 2017

Madzenka napisał(a)
Kasiu czekam na przegląd Twoich piwonii

O, to u mnie się nie doczekasz Mam całe trzy sztuki. Jedna drzewiasta znowu w przyszłym roku zakwitnie, druga, ta co pokazałam i trzecia, która ani jednego pąka nie ma...
Kindzia 11:17, 08 cze 2017

Mój komputer już wczoraj do Pszczyny pojechał, to po południami dostęp do neta mam tylko z telefonu, bardzo to niewygodne i rzadko oglądam tak forum. Zresztą i tak jestem zalatana, dzisiaj mam Walne, aż do późnego wieczora będę zajęta. Jutro do Pszczyny jadę...pociągiem!!! Matko i córko, kiedy ja pociągiem jechałam, atrakcja będzie
I mam nadzieję, że róże plewić skończę w piątek (podobno moja przyszła synowa kawałek oplewiła...), bo w sobotę deszcz podobno?

Miłego dnia
malgorzata_s... 11:27, 08 cze 2017

Kasia no popatrz jak dziewczyna się stara Tylko nie wiem czy sprosta Twoim wymaganiom grudkowym
mirkaka 12:03, 08 cze 2017

Kindzia napisał(a)

Zaczyna
Nie wymagają myślisz? A zawiązywanie takiego ogromu nasion nie osłabi kwitnienia w następnym roku? Chyba nie będę eksperymentować...
No mam robotę, nie ma za darmo

zrobiłabym eksperyment na jednej gałązce,
Wiem, nie ma nic za darmo, szkoda
Kindzia 12:54, 08 cze 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasia no popatrz jak dziewczyna się stara Tylko nie wiem czy sprosta Twoim wymaganiom grudkowym

Tym bardziej, że nie lubi ogrodowej roboty, mówiła kiedyś przy okazji jak stwierdziła, że ja to cały czas coś robię...takie życie To są gruzdełki, nie pamiętasz???
Jeszcze nie widziałam jak to wygląda...marne szanse, że cichaczem poprawiać nie będę
Kindzia 12:55, 08 cze 2017

mirkaka napisał(a)

zrobiłabym eksperyment na jednej gałązce,
Wiem, nie ma nic za darmo, szkoda

Nie przeżyłabym jakbym jedną gałęziorę pustą miała, nie znasz mnie już? Tym bardziej, że Alchymist to bardzo solidną gałąź ma

Już mam stresa, bo Alfresa muszę ociachać...
13:01, 08 cze 2017
wycieczka krajoznawcza ci się szykuje ...udanego wyjazdu

a czerwone piwonie ..malinowe ..to chyba tylko sa te wczesne majowe? ...ale ja sie nie znam na piwoniach wcale
Kindzia 13:06, 08 cze 2017

eee_taam napisał(a)
wycieczka krajoznawcza ci się szykuje ...udanego wyjazdu

a czerwone piwonie ..malinowe ..to chyba tylko sa te wczesne majowe? ...ale ja sie nie znam na piwoniach wcale

To planowany od dawna i przekładany wyjazd. Jeszcze ogrody różane w Forst zobaczymy To już niedaleko z ZG. Dziękuję.

Ja się też nie znam na piwoniach...szukam.