Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Juzia 22:35, 24 cze 2016

Ale puszczę mieliście!
Teraz są tarasy
Kacha123 22:44, 24 cze 2016

Juzia napisał(a)
Ale puszczę mieliście!
Teraz są tarasy

No właśnie! I jak tu się po takiej puszczy chwalić buszem?
Mixtoorka 23:51, 24 cze 2016

Kasieńko gratuluję bardzo utalentowanych dzieciaczków!
Wiesz, że ja też uwielbiam Wasz ogród, ale jak zobaczyłam, że stworzyliście cudo na kamieniołomie to mnie zatkało! Gratuluję odwagi, pracy i ... Efekt powala!
No a teraz pięknie wszystko wdzięcznie rośnie. Bosko, bosko!
nawigatorka 23:55, 24 cze 2016

Wlasnie wyszlam z basenu.polecam
Kacha123 06:46, 25 cze 2016

Mixtoorka napisał(a)
Kasieńko gratuluję bardzo utalentowanych dzieciaczków!
Wiesz, że ja też uwielbiam Wasz ogród, ale jak zobaczyłam, że stworzyliście cudo na kamieniołomie to mnie zatkało! Gratuluję odwagi, pracy i ... Efekt powala!
No a teraz pięknie wszystko wdzięcznie rośnie. Bosko, bosko!

Bardzo mi miło, jak czytam takie słowa Mamy bardzo dużą satysfakcję z naszego ogrodu, ale nie tylko z tego, jak wygląda, ale przede wszystkim z tego, że sami się nim zajmujemy i że pojawiło się w nim wiele fajnych roślin - tzn więcej niż planowane iglaki i parę kwitnących - hihihi!

Dziękuję bardzo!
Kacha123 06:50, 25 cze 2016

nawigatorka napisał(a)
Wlasnie wyszlam z basenu.polecam

My siedzieliśmy do dwudziestej i było super, bo temperatura wody zrównała się z powietrzem. Może dziś, po gościach, się uda w świetle lampionów

Nadchodzi właśnie u mnie jakaś masakryczna burza!
Lecę pozamykać okna!
Kuba 07:29, 25 cze 2016

Widziałam metamorfozę NIesamowita zmiana, myślałam że startowaliście z ugoru a nie z buszu aż trudno sobie wyobrazić że można było przeobrazić ten ogród w coś innego, ale Wam się udałó
Madzenka 07:31, 25 cze 2016

Dumna z Tobą jestem z dzieci i ogrodu
Nie miałam świadomości iel oracy włożyliście w zbudowanie takiego ogrodu. Byłam przekonana, ze taka skarpa istniała i tylko ja wzmocniliscie. A Wy stworzyliście nowy świiat. Gratuluje pomysłu i wytrwałości. Mysle, ze z perspektywy czasu tym badprdziej doceniasz aktualny wyglad ogrodu i ogróm prac. Jestem pod wrazeniem i nie wiem czy mi kiedykolwiek przejdzie
Kasiu masz przepieknie i świetnie ze zdecdoałaś sie wybudować okno na ogród !

Ps. pan Klon boski, chylę czoła orzed nim i M

Buziaki
Kacha123 07:44, 25 cze 2016

Kuba napisał(a)
Widziałam metamorfozę NIesamowita zmiana, myślałam że startowaliście z ugoru a nie z buszu aż trudno sobie wyobrazić że można było przeobrazić ten ogród w coś innego, ale Wam się udałó

Siostro! Jaka telepatia! Byłam u Ciebie właśnie!
Z ugoru, to by było za łatwo! Większość naszych znajomych przez dziesięć lat nawet nie wiedziała, że mamy taką dużą działkę Cała góra była tak zarośnięta, że płotu nie było widać. I nikt się w te chaszcze nie zapuszczał, bo nie było po co. Jak się przymierzaliśmy do robienia ogrodu, to dwie firmy odmówiły na dzień dobry po "wizji lokalnej", a trzecia do dzisiaj nie oddzwoniła Ostatecznie znalazła się chętna, ale wolałabym ich nie spotkać na swojej życiowej drodze. I wielu innych inwestorów niestety też! Szczęśliwie wszystko dobrze się skończyło, dzięki naszemu znajomemu - mistrzowi koparki i brukarstwa, oraz pewnej sympatycznej blondyneczce, która podczytuje to forum i którą pozdrawiam
Kuba 07:48, 25 cze 2016

Kasiu dobrze że nam tę zmianę pokazałaś bo sama bym powiedziała że to niemożliwe, ale jak człowiek ma marzenia to potrafi góry przenosić- dosłownie i metaforycznie jeszcze raz gratulacje