Kasieńko gratuluję bardzo utalentowanych dzieciaczków!
Wiesz, że ja też uwielbiam Wasz ogród, ale jak zobaczyłam, że stworzyliście cudo na kamieniołomie to mnie zatkało! Gratuluję odwagi, pracy i ... Efekt powala!
No a teraz pięknie wszystko wdzięcznie rośnie. Bosko, bosko!
Bardzo mi miło, jak czytam takie słowa Mamy bardzo dużą satysfakcję z naszego ogrodu, ale nie tylko z tego, jak wygląda, ale przede wszystkim z tego, że sami się nim zajmujemy i że pojawiło się w nim wiele fajnych roślin - tzn więcej niż planowane iglaki i parę kwitnących - hihihi!
Widziałam metamorfozę NIesamowita zmiana, myślałam że startowaliście z ugoru a nie z buszu aż trudno sobie wyobrazić że można było przeobrazić ten ogród w coś innego, ale Wam się udałó
Dumna z Tobą jestem z dzieci i ogrodu
Nie miałam świadomości iel oracy włożyliście w zbudowanie takiego ogrodu. Byłam przekonana, ze taka skarpa istniała i tylko ja wzmocniliscie. A Wy stworzyliście nowy świiat. Gratuluje pomysłu i wytrwałości. Mysle, ze z perspektywy czasu tym badprdziej doceniasz aktualny wyglad ogrodu i ogróm prac. Jestem pod wrazeniem i nie wiem czy mi kiedykolwiek przejdzie
Kasiu masz przepieknie i świetnie ze zdecdoałaś sie wybudować okno na ogród !
Siostro! Jaka telepatia! Byłam u Ciebie właśnie!
Z ugoru, to by było za łatwo! Większość naszych znajomych przez dziesięć lat nawet nie wiedziała, że mamy taką dużą działkę Cała góra była tak zarośnięta, że płotu nie było widać. I nikt się w te chaszcze nie zapuszczał, bo nie było po co. Jak się przymierzaliśmy do robienia ogrodu, to dwie firmy odmówiły na dzień dobry po "wizji lokalnej", a trzecia do dzisiaj nie oddzwoniła Ostatecznie znalazła się chętna, ale wolałabym ich nie spotkać na swojej życiowej drodze. I wielu innych inwestorów niestety też! Szczęśliwie wszystko dobrze się skończyło, dzięki naszemu znajomemu - mistrzowi koparki i brukarstwa, oraz pewnej sympatycznej blondyneczce, która podczytuje to forum i którą pozdrawiam
Kasiu dobrze że nam tę zmianę pokazałaś bo sama bym powiedziała że to niemożliwe, ale jak człowiek ma marzenia to potrafi góry przenosić- dosłownie i metaforycznie jeszcze raz gratulacje