Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Kacha123 23:34, 11 sie 2016

Juzia napisał(a)

Hahaha!

Co, zła propozycja?
Iwk4 00:20, 12 sie 2016

Kasiu, dzięki za różany przegląd.
W przyszłym roku zrobisz chyba wyprzedaż nadmiarów, jak tak szybko wszystko rośnie. Ja po jeżówki się zgłoszę

Kuba 05:21, 12 sie 2016

Kasiu ja już się boję rozmachu Twoich rewolucji, Ty jesteś zdolna nawet góry poprzestawiać jak nie będą pasowały
07:27, 12 sie 2016
Kacha123 napisał(a)

No sporo, sporo!
Pod nigrami - coś mi nie grają nasadzenia.
Na lewo od ambrowca - róże, które miały być okrywowe, a są tragiczne drugi sezon i mają pewny wylot!
Przed domem - róże, które drugi sezon mają plamistość i berberys admiration zielony z powodu zbyt dużego cienia.
Rabata z bukiem - rozplenice zeżarły wszystko i siebie wzajemnie, krwawnik się położył, a żurawki zeżarły opuchlaki
Rabata pod domkiem - jarząb daje zbyt dużo cienia i zabiera innym roślinom wodę, rozplenice marne i brak mi tam kolorów.

Ale se ponarzekałam! A że pomysłów na zmiany brak, to i chęci nie ma A i tak ogólnie to jestem zadowolona, że mam ogród, żeby nie było, że marudzę!

masz duzy ogród , dużo zakamarków ....przeczytałam i powiem ci ze powinnaś fotke danego miejsca zrobić i opis co chcesz zmienić ...normalnie nie ogarnęłam tego ....bo z fotek które pokazujesz wychodzi ze wszystko u ciebie perfekt!
siakowa 07:31, 12 sie 2016

czekam na zdjęcia mimo że przeznaczonych do rewolucji miejsc to fajnie poogląda c
Kacha123 08:14, 12 sie 2016

Iwk4 napisał(a)
Kasiu, dzięki za różany przegląd.
W przyszłym roku zrobisz chyba wyprzedaż nadmiarów, jak tak szybko wszystko rośnie. Ja po jeżówki się zgłoszę

Wyprzedaży nigdy, ale chętnie się podzielę
Zapraszam, zwłaszcza jeśli masz dobrą rękę do dzielenia, bo ja podzieliłam tylko 3 AM z czego wszystkie padły
Kacha123 08:15, 12 sie 2016

Kuba napisał(a)
Kasiu ja już się boję rozmachu Twoich rewolucji, Ty jesteś zdolna nawet góry poprzestawiać jak nie będą pasowały

Ewcia, to nie będą jakieś rewolucje, tylko kosmetyka. No fakt, wycięcie świerka będzie może nawet spektakularne, ale poza tym nuda
Kacha123 08:18, 12 sie 2016

eee_taam napisał(a)

masz duzy ogród , dużo zakamarków ....przeczytałam i powiem ci ze powinnaś fotke danego miejsca zrobić i opis co chcesz zmienić ...normalnie nie ogarnęłam tego ....bo z fotek które pokazujesz wychodzi ze wszystko u ciebie perfekt!

Fotki porobię bardziej szczegółowe, bo w ogólnym planie, to nieźle te miejsca wyglądają. Jak już sama wiesz nigdy nie jest perfekt i dobrze, bo by się człowiek nudził
Kacha123 08:19, 12 sie 2016

siakowa napisał(a)
czekam na zdjęcia mimo że przeznaczonych do rewolucji miejsc to fajnie poogląda c

Wylezę porobić, tylko niech się ociepli, bo pokazuje 9 stopni na zewnątrz. A ja jeszcze rozgrzana po urlopie
10:26, 12 sie 2016
przybyła i czeka

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies