Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Zana 15:16, 10 sie 2016

Życzyłabym sobie mieć taki stan ogrodowy pourlopowy
Kacha123 15:16, 10 sie 2016

Sebek napisał(a)
Eeeeee tam 7/7 - od końca czerwca juz nie Teraz już na pełnym luzie, od-do

Spotkanie - no wreszcie byśmy się zgadali tak na serio! Chwasty byśmy przy okazji ogarnęli

No co Ty! Ja Cię na kawę zapraszam, a nie na wyrywanie chwastów!
Kacha123 15:18, 10 sie 2016

Zana napisał(a)
Życzyłabym sobie mieć taki stan ogrodowy pourlopowy

Upałów nie zapowiadają, to wszystko dzielnie przetrzyma. A mówią, że większe chwasty lepiej się wyrywa
18:38, 10 sie 2016
stan ogrodu masz dobry ....u mnie chwasty w oczach rosna w tym roku ...ale jak sa do półłydki do szybciej idzie
Kacha123 19:10, 10 sie 2016

eee_taam napisał(a)
stan ogrodu masz dobry ....u mnie chwasty w oczach rosna w tym roku ...ale jak sa do półłydki do szybciej idzie

U mnie też chwasty nie próżnują, niestety. Ale rośliny już w tym roku większe, to i roboty deczko mniej
Mixtoorka 19:45, 10 sie 2016

cudnie masz nawet z chwastami
Kacha123 07:54, 11 sie 2016

Mixtoorka napisał(a)
cudnie masz nawet z chwastami

Kiedyś myślałam, że jak na początku sezonu wydasz zaciekłą walkę chwastom, to później jest ich mniej. Dziś już taka naiwna nie jestem
Tak cudnie to nie jest, bo trochę ogród zapuszczony, ale jest lepiej niż się spodziewałam wracając.
Dzięki
UlaB 13:56, 11 sie 2016

Ogród rozrósł sie nie do uwierzenia! Zwłaszcza jezówy, trawy i róże szaleją

lindsay80 napisał(a)
o właśnie, my wracając z Chorwacji zahaczamy jeszcze o Słowenię - jaskinia robi wrażenie, a obok jest jeszcze zameczek, który warto zobaczyć.

u nas obowiązkowy punkt programu w Słowenii to jeszcze Kranska Gora latem niektorym nawet udaje sie wejśc na próg mamuta w czasie konkursów starsza na szczescie zadawala sie miejscówką na trybunie
Poza tym jezioro Bled jest fajne i Lublane lubię odwiedzac, a ze mam tam kolege z fajnym mieszkaniem na wynajem to zawsze korzystamy po drodze. I na zamkniecie sezonu skoków
kasja83 14:19, 11 sie 2016

Ja tam mogłabym mieć taaaaki ogród po powrocie z wakacji
Kacha123 20:24, 11 sie 2016

UlaB napisał(a)
Ogród rozrósł sie nie do uwierzenia! Zwłaszcza jezówy, trawy i róże szaleją

u nas obowiązkowy punkt programu w Słowenii to jeszcze Kranska Gora latem niektorym nawet udaje sie wejśc na próg mamuta w czasie konkursów starsza na szczescie zadawala sie miejscówką na trybunie
Poza tym jezioro Bled jest fajne i Lublane lubię odwiedzac, a ze mam tam kolege z fajnym mieszkaniem na wynajem to zawsze korzystamy po drodze. I na zamkniecie sezonu skoków

No trochę się rozrósł, to fakt. Ale nadal mam kilka miejsc, z których nie jestem zadowolona. Niestety nie mam też pomysłu, jak je zmienić

Uuuuu, jak tak dalej będziecie podsyłać takie fajne miejsca, to powrót z Chorwacji zajmie tyle, co pobyt Ale dzięki, takie informacje bardzo przydatne