Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie

Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie

frezja 21:25, 12 mar 2016

rozark napisał(a)

Nie chcę mieć małych koteczków ani chmary kotów pod domem. Puciek by się ciągle bił o terytorium i podobno wszystko jest obsikane .

Reniu, ja też nie chcę!! odkładam wyjazd z nią.

Współczuję przygody z begonią...jak moją pikowaną dzisiaj przenosiłam w docelowe miejsce to tak sobie pomyślałam...a gdyby mi tak spadło...bym się chyba zaryczała ;( tyle męczarni z tą begonią.
rozark 22:14, 12 mar 2016

jankosia napisał(a)
A ja tylko czekałam aż to zrobi jak zobaczyłam gdzie masz tą szklarenkę
Renia, około pół roku musi mieć kotka. Za wcześnie źle i za późno też źle bo może wtedy wpaść w permanentną rujkę - podobni tak mają. Idź wcześniej to weterynarz da odrobaczenie jak nie masz tabletek w domu i da takie coś... Nie wiem, coś co się daje na tydzień przed zabiegiem i dwa tygodnie po- żeby czegoś tam nie złapała od innych kotów. Ale wszystko wyjaśniłam co? Słucham się mądrzejszych w tej dziedzinie i robię co każą Moja w zeszłym miesiącu była sterylizowana. Z kocurem nie jest ciężko ale przy kotce to poważny zabieg i taka biedniusia była potem... I ten brzuszek taki wygolony... Myślałam że się rozbeczę w gabinecie

buuu, wezmę ją jutro do weta, to się zmartwiłam
rozark 22:15, 12 mar 2016

frezja napisał(a)

Reniu, ja też nie chcę!! odkładam wyjazd z nią.

Współczuję przygody z begonią...jak moją pikowaną dzisiaj przenosiłam w docelowe miejsce to tak sobie pomyślałam...a gdyby mi tak spadło...bym się chyba zaryczała ;( tyle męczarni z tą begonią.

po prostu nie było mi pisane mieć w tym roku begonię
Luteczka 23:10, 12 mar 2016

Reniu, nie martw się, kotki bardzo szybko dochodzą do siebie, im szybciej będzie wysterylizowana tym szybciej dojdzie do siebie. Starsze kotki gorzej przechodzą. Im wcześniej to też mniejsze ryzyko guzów sutka bo mniej hormonów. Najlepiej przed 1 rujką bo wcale hormony nie zadziałały.
A gdzie chodzisz do weta?
Kasya 06:26, 13 mar 2016

Reniu, a co w końcu z tymi różami w Łasku ?
rozark 08:05, 13 mar 2016

Bogdzia napisał(a)
Ja zaklepałam.

o tobie to pamiętałam
wydaje mi się, że nikt inny nie rezerwował miejsca, ale wolałam się upewnić.
rozark 08:05, 13 mar 2016

Luteczka napisał(a)
Reniu, nie martw się, kotki bardzo szybko dochodzą do siebie, im szybciej będzie wysterylizowana tym szybciej dojdzie do siebie. Starsze kotki gorzej przechodzą. Im wcześniej to też mniejsze ryzyko guzów sutka bo mniej hormonów. Najlepiej przed 1 rujką bo wcale hormony nie zadziałały.
A gdzie chodzisz do weta?

Dzięki, pocieszyłaś mnie.

Jest taki punkt w Tesco przy Włókniarzy. Wchodzi się z zewnątrz i mają sklep. Chodzę tam już 4 lata. Niestety jedna wet się zmieniła i teraz jest taka młoda, po studiach z wiedza książkową. Ale jak się trafi na tą z doświadczeniem to jest ok.
rozark 08:08, 13 mar 2016

Kasya napisał(a)
Reniu, a co w końcu z tymi różami w Łasku ?

Zamówienie złożyłam i brak jest odzewu z ich strony. Zadzwonię tam w poniedziałek.
rozark 08:09, 13 mar 2016

Dzisiaj słoneczko nieśmiało wygląda z za chmur, może się uda wyskoczyć do ogrodu?
Luteczka 08:24, 13 mar 2016

rozark napisał(a)

Dzięki, pocieszyłaś mnie.

Jest taki punkt w Tesco przy Włókniarzy. Wchodzi się z zewnątrz i mają sklep. Chodzę tam już 4 lata. Niestety jedna wet się zmieniła i teraz jest taka młoda, po studiach z wiedza książkową. Ale jak się trafi na tą z doświadczeniem to jest ok.

Reniu, to jak coś to idź do tej z doświadczeniem stanowczo. Jak byś była zainteresowana to mogę dać namiary na weta dobrego chirurga