Reniu, warsztaty zaczynaja się o 11 to może podjedziecie do mnie żeby zostawić roslinki ok 10.30 i razem pojedziemy do ogrodu ?
Reniu, jakiej wielkości jest ta donica z różą? Wydaje sie przeogromna. To jakiś plastikopodobny materiał?
Za późno Rozgarnęłam kopczyki bo wyglądały jak wielkie kretowiny Mam to gdzieś co będzie z nimi. I powiem ci, niby te pędy niżej zielone ale ... brzydkie. To co pokazujesz w donicy to zdrowe jest? Te pędy w takie... plamki jakby? Powiem ci Renia, moja przygoda z tymi krzewami będzie chyba krótka Jak nie pokocham to wymienię ba trawki i bylinki i będzie dobrze. Rozkłada mnie, to pewnie Karola prątkowała
Reniu, wielkie dzięki za wczorajsze przemiłe popołudnie i wieczór. Już nie mogę się doczekać 30 kwietnia. Reniu, wklej jak możesz u mnie wątku zbiorowe zdjęcie, bo nie wiedzieć czemu mi umknęło i nie zrobiłam. A i oczywiście twoje ulubione kwiatuchy na 400 !!!!!!
Nie odczytam ale juz widze z jakiego sklepu Chcesz trzymac różę na stałe w tej donicy czy to tymczasowe lokum? Planuje ulokować 2 Minervy w drewnianych, ocieplonych donicach przy wejsciu - ciekawa jestem czy to przeżyją.
to bardzo lekki plastik nie wiem czy odczytasz wymiary z naklejki, ewentualnie jutro ją zmierzę