Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

oliwka 21:18, 11 mar 2016

no co Wy dziewczyny, niech pada !!!!! Będziecie latem płakać, ze za sucho i za gorąco. Od następnego tygodnia ma być już trochę cieplej głowa do góry. Od kiedy polubiłam grzebanie w ziemi zupełnie nie przeszkadza mi żadna pogoda no może nie lubię suszy
wodzyn 21:28, 11 mar 2016

Też suszy nie lubię. I od czasu jak polubiłam grzebanie w ziemi nie lubię jak pada w soboty, bo dla mnie to jedyny czas dla ogrodu.
Dobrze, że po tej sobocie jest następna

Ps. Też zdaję sobie sprawę, że w moim terenie deszcz potrzebny, ale czemu w sobotę
Kacha123 21:34, 11 mar 2016

A ja tak pieczołowicie skubałam w zeszłym roku evergoldy, a wychodzi na to, że było ciachnąć i już

Jak tam stada tulipanów? Wychodzą już?
oliwka 21:39, 11 mar 2016

wodzyn napisał(a)
Też suszy nie lubię. I od czasu jak polubiłam grzebanie w ziemi nie lubię jak pada w soboty, bo dla mnie to jedyny czas dla ogrodu.
Dobrze, że po tej sobocie jest następna

Ps. Też zdaję sobie sprawę, że w moim terenie deszcz potrzebny, ale czemu w sobotę

potrzebny potrzebny. Poczekajmy jeszcze od następnego weekendu już będzie cieplej i przyjemniej.

Iwk4 23:09, 11 mar 2016

Cieszę się, że dopytałaś się o cięcie careksów. Będé cięła Id.
lorka 23:24, 11 mar 2016

oliwka napisał(a)
no co Wy dziewczyny, niech pada !!!!! Będziecie latem płakać, ze za sucho i za gorąco. Od następnego tygodnia ma być już trochę cieplej głowa do góry. Od kiedy polubiłam grzebanie w ziemi zupełnie nie przeszkadza mi żadna pogoda no może nie lubię suszy

ot to to! w tym roku u nas calymi dniami kapie takie male cos.. i pierwszy raz mi nie przeszkadza i tak ide do ogródka i tu skubne, tu skubne i sąsiadce powtarzam,ze dobrze ,ze pada bo sucho bylo caly poprzedni rok
Madzenka 23:26, 11 mar 2016

Kacha tulipany wyłażą, ale ich nie oglądam bo ciągle pada...
Wodzyn - oddać ci moją wodę? Rzekę na przedpłociu?
Oliwka litości gumowce mi grzęzną w ogrodzie...
Iwonko - rewolucyjne to cięcie
Lorka co za duźo to niezdrowo. W lutym mieliśmy 136% normy opadów a w marcu pewnie jak stachanowiec będę miała 200%
lindsay80 23:26, 11 mar 2016

ściągę trawkową zapisałam sobie, na pewno się przyda.
Miłego spotkania i zakupów jutro.
Ensata 23:29, 11 mar 2016

U mnie tez pada i rece marzną. Dzisiaj robiłam kompozycje. Zmarzłam tak, ze w kominku mam napalone jak na sabat i racze sie winem
Madzenka 23:31, 11 mar 2016

SZEFOWO dzięki za czyjność. Ja rozplenic jeszcze nawet nie cięłam, o przesadzaniu nawet nie myślę
Moniq odpowiedż juz znasz
Ewa004 - dziekować
Eee tam mam nadzieje jutro hortki ciahcnąć, nawet gdyby lało...
Wodzyn - jak sie wnerwię to rewolucja Grabowa wczesniej bedzie