Kasiu ja się cieszę, ze w weekend gdy mam wolne pogoda dopisuje. Ale czekałam na deszcz w nocy i nie nadszedł, składam reklamacje nawóz na rabatach nie rozpuszczony, tylko trawnik podlałam
Dorotko to wszystko zależy od wielkosci Twojego trawnika.
Ja mam maluteńki -70 m2 nie siedemset a siedemdziesiąt. Zatem kupienie elktrycznego za 250 zł było dobrym roziwązaniem dla naszego trawnika. Ale jesli masz duży trawnika np 500 M to juz powinnaś zadbać o spalinowy o duzej mocy i wtedy koszt to jest minimum 500-1000 zł.
Po dwoch latach stsosowaniu stwierdzam , ze areatora elektryczne to strata czasu. Po wertykulacji trawnik został porzadnie wyczesane i wyglada juz dobrze, areacjatakim sprzętem nic nie dała.
Lepiej do areacji uzywac zwykłego walca wypełnionego piaskiem z kolcami.
Sporo pracy za Wami. I brzozy, i trawy. Ładnie wyglądają wysoko szczepione brzozy, mam wrażenie, że są wyższe od wcześniej sadzonych.
A u mnie dzisiaj śnieg na trawniku i nici z zaplanowanych prac ogrodowych może gdy słońce przygrzeje, to atmosfera się ociepli
Marzena chciałam zgapić twoje klony, ale....jak Ty je będziesz formowała? na podnośniku? Wizja odkurzacza zweryfikowała moją niechęć do liściastych, teraz muszę tylko zakochać się w jakiś
Marzenko, z pracami w ogrodzie ruszyłaś galopem i Twój wątek też galopuje tak, że ledwie nadążam
Pięknę drzewka udało Ci się zdobyć.
A napisz mi proszę czy te brzozy doorenbos to też tak sypią tymi brązowymi blaszkami jak zwykła brzoza?
Bardzo chciałabym mieć brzozę, ale małżonek marudzi, że bzie syf na tarasie i w związku z tym i w domu.
Rewolucja bardzo sprawnie przeprowadzona. Nawet nie widać, że w sumie już spore brzozy zniknęły. Nowe są bardzo ładne i dorodne. Najważniejsze, że ta sama wysokość