Witam niedzielnie odpoczywasz i podziwiasz wreszcie swoj cudny ogród ? Usmiech wreszcie zagoscił na twojej buzi ..... Poprosze dane o odkurzaczu na priv :
Nawet nie wiesz jak się cieszę, że brzózki się zostały i że stare dostały młodsze siostry. Zawsze ich broniłam Za 2 lata śladu w wielkości nie będzie.
Wczoraj już zaglądałam co Ty wyprawiasz z brzózkami
Wykopanie kilkuletniego drzewka to już duży problem i jak w jednym z odcinów Maja w ogrodzie usłyszałam od Pań projektantek, że brzozy spod tarasu jak podrosną to przesadzą!!!!!! to chociaż jestem laik ogrodowy..włosy stanęły mi dęba. Nigdy takiej projektantki bym nie zatrudniła i nie zleciła jej niczego w ogrodzie, bo może wykształcenie ma, ale nie ma żadnego doświadczenia w noraniu w ogrodzie
Brązowe trawki przycięte super wyglądają... swoje też ucięłam, chociaż piszą by nie przycinać.. najwyżej wymienię na nowe
A teraz odniosę się do innego wpisu
Osobiście jakby ćwiczenie wydłużało nogi chociaż o 2mm, to latałabym jak głupia, ale dłuższy kręgosłup mnie wogle nie interesuje. Widziałaś mnie to wiesz dlaczego Pozdrawiam Mała Mi
Hi go Aniu i Zbyszku zostańmy przy rozmiarach ktróre mamy zatem wiszenie w powietrzu przydatne coby nie zmaleć z wiekiem
Ania ja również ciesze sie z brzóż, bo jednak gdy bez emocji o tym pomyslalam twierdzę, ze one są piekne przez calutki rok. Zimą i wczesna ich kora ozdabia miejsce przy gabionach, jesienią piekne liscie a latem, ach latem jest tyle innych roslin do podziwiania
A wymarzone platany i tak kiedys u mnie bedą przeciez wisnie umbracullifera w Poslce choruja.... Wiec zastąpię je platanami Alpen's globe
Moje evergoldy aktulnie uwielbiam. I pomyśleć że chciałam po piewszym sezonie wyeksmitować! Jesienia dokupiłam chyba 6 szt, będą witać gości orzy wejściu całym rządkiem