Madzenka
06:59, 18 lis 2015

Dziewczyny Kochane
Nie martwcie sie o mnie dla mnie smutek to coś bardzo nietrwałego
wot chandra wynikająca z wiatrów i niskiego cisnienia. Podobno teraz wiekszość ludzi z pory takiej aury jest złe nastawionych
Rozmaiwalm o tym wczoraj na jodze, bo jakos wszyscy mieli negatywne moje w weekend 
Ale ogród mnie jakos nie pociąga w tym czasi wieje, leje , rano przed praca ciemno, po powrocie z pracy ciemno wiec tematy ogrodowe poszły w odstawkę
Dekoracji światecznych nie planuje bo rok temu sie obkupiłam i ni zamierzam w tym roku niczego zmianiać.
Na pytania odpowiem wieczorem
Co do wielkosci działki to nie wyobrazam sobie miec wiekszej działki, pracować tyle zawodowo i miec ogród w takim stanie jaki jest przeze mnie oczekiwany. Dlatego jestem szczesliwa że mam tylko 900m2 i ogród jets dla mnie przyjemniscią a nie katorgą
Kiedys miałam głupi pomysł aby kupic działke 1500m2 ale bliskość miasta była dla mnie ważniejsza no i te ceny działek budowlanych.... Wszystko to wyszło na zdrowie mojemu kregoslupowi !
Nie martwcie sie o mnie dla mnie smutek to coś bardzo nietrwałego

Ale ogród mnie jakos nie pociąga w tym czasi wieje, leje , rano przed praca ciemno, po powrocie z pracy ciemno wiec tematy ogrodowe poszły w odstawkę

Dekoracji światecznych nie planuje bo rok temu sie obkupiłam i ni zamierzam w tym roku niczego zmianiać.
Na pytania odpowiem wieczorem
Co do wielkosci działki to nie wyobrazam sobie miec wiekszej działki, pracować tyle zawodowo i miec ogród w takim stanie jaki jest przeze mnie oczekiwany. Dlatego jestem szczesliwa że mam tylko 900m2 i ogród jets dla mnie przyjemniscią a nie katorgą