Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Prawie - jak ogród

Prawie - jak ogród

ren133 23:08, 09 paź 2015

szemusia napisał(a)

Mama, siary nie rób - skąd ja to znam
U mnie młodsza ma wszystko w nosie, komputer z internetem do szczęścia jej w zupełności wystarczy, a starsza właśnie takimi tekstami mnie raczy... Ale, jak piszesz, w zależnosci od efektu zdanie ulega zmianie - bardzo często
Trawy, faktycznie mają teraz swoje pięć minut, choć ja je kocham miłością całoroczną. Nawet wiosną, gdy chwilowo ich nie ma

Widzę, ze nie tylko ja mam problem z dzieckiem przykutym łańcuchem do kompa
Pozdrawiam
szemusia 23:21, 09 paź 2015

Dziś była twarda i ograniczenie wprowadziłam. I okazało się, ze można inaczej czas spędzić I nawet pokój wysprzątany - z nudów chyba
Dorota123 18:45, 10 paź 2015

Rabatka z trawkami bardzo udana.
beata_m 19:21, 10 paź 2015

szemusia napisał(a)
Moje carexy też się wzięły w garść...

Beatko cudna te trawska, jak się zwą dokładnie te carexy?! i jeszcze pytanie o żurawki czy to są LIME MARMOLADE?!
cudnie wyglądają przy kostrzewie

Wiesz co ja też mam klona crimson king i przyznam, że mączniak zaatakował mi pysznogłówkę co była zaraz przy nim a jemu się nie oberwało hmmm
beata_m 19:22, 10 paź 2015

szemusia napisał(a)
Dziś była twarda i ograniczenie wprowadziłam. I okazało się, ze można inaczej czas spędzić I nawet pokój wysprzątany - z nudów chyba

Matko ja swojego pięciolatka gonię, młodsza kuzynka nauczyła go gier na kompie bo ja unikałam jak mogłam i normalnie wstanie rano (a że chory to do zerówki teraz nie chodził) to pierwsze pytania brzmiały kiedy mogę pograć?!?!?!?
ren133 23:16, 10 paź 2015

szemusia napisał(a)

To sukces, ze w ogóle się słucha
Anda 22:16, 11 paź 2015

szemusia napisał(a)

A może masz, Ewa jakąś inną odmianę? I u Ciebie akurat sie sprawdzi? U mnie te w lekkim cieniu wyrosły na giganty
Pozdrawiam

No zobaczymy w przyszlym roku co z tej kostrzewy na mojej patelni bedzie Pozdrawiam rowniez

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
beata_m 12:30, 14 paź 2015

taka cisza?! Beatka świętujesz dziś na maksa (jeśli nic tylko nie pomyliłam)
szemusia 16:54, 15 paź 2015

Dorota123 napisał(a)
Rabatka z trawkami bardzo udana.

Dziękuję, Dorotko, za słowa uznania - bardzo motywuja do pracy
szemusia 17:08, 15 paź 2015

beata_m napisał(a)

Beatko cudna te trawska, jak się zwą dokładnie te carexy?! i jeszcze pytanie o żurawki czy to są LIME MARMOLADE?!
cudnie wyglądają przy kostrzewie

Wiesz co ja też mam klona crimson king i przyznam, że mączniak zaatakował mi pysznogłówkę co była zaraz przy nim a jemu się nie oberwało hmmm

Carexy, o które pytasz to od brzegu patrząc: żółte to evergold, takie jasne włoski - kupione nn, ale podejrzewam frosed curls, ostatnie - ice danse. W głębi wdzięczy się co i rusz cięta stipa
Żurawki to oczywiście lime marmalade. Bardzo jestem z nich zadowolona, choć w tym roku trochę słońce je przypalało. Ale taki wyjątkowy rok mieliśmy...

Z tymi klonami to faktycznie zagadka - jedni piszą, ze biale, u innych nic nie złapały. Dziwna sprawa... Ale pocieszyłaś - wychodzi, że mączniak nie zawsze musi zaatakować klony

Matko ja swojego pięciolatka gonię, młodsza kuzynka nauczyła go gier na kompie bo ja unikałam jak mogłam i normalnie wstanie rano (a że chory to do zerówki teraz nie chodził) to pierwsze pytania brzmiały kiedy mogę pograć?!?!?!?

Ha, czyli wszędzie to samo

U mnie z reguły odbywa się to tak:
mała: Mogę?
i nie czekając na odpowiedź: Dzięki!
i już jej nie ma...
Ale staram się komputer ograniczać, bo odnoszę wrażenie, że siedziałaby ciągle Widać, takie już to pokolenie...

I dziękuję koleżanko za pamięć Nic nie pomyliłaś
Buziaczki