Białe pelargonie też widziałam ,oj podobały mi się baaardzo
a że żółte istnieją to nie wiedziałam..
U mnie trawnik mąż wertykulował,ale spalinowym. Elektryczny w wypożyczalni też mamy ,zanim zdecydujesz się na zakup to może wypróbuj..
Zawsze możesz się na mnie powołać,żeby Ci jakiś rabat dali.
No, ty chyba potrafisz dobrze to robić... Ja też negocjowałam z eM, ile podwórka mogę zabrać. Przez zimę pilnowałam, jak wjeżdża do garażu, jaka jest linia dojazdu, mokry teren trwale wyrył ślady, nie mógł zaprzeczyć. Pół metra dołożyłam mu w razie awarii I pokazałam projekt. Zaakceptowany. tylko, że na papierze szybciej się tworzy. Banków dobrze pilnują, napadu nie będzie
Iza, ja dopiero teraz czytając załapałam o czym piszesz!!! "u nas" tzn U CIEBIE, a nie "u nas" - na naszym terenie... Taka kumata jestem
I jednak to olśnienie za późno przyszło - eM zostawiony sam w domu z zadaniem wertykulacji trawnika (takim czymś na trzonku, jak grabie) stwierdził, że jednak nie jest to praca dla niego i zakupił wertykulator... Nawet nie dał mi tej przyjemności by zdecydować... Tak więc już mam sprzęt w domu, ale wiedzę zachowam na przyszłość Tym bardziej, że na stronie doczytałam, ze różności macie
A byłaby okazja na spotkanie
Pozdrawiam
Sadzenie miało się odbyc dzisiaj, a tu leje... Kto to widział, coby w sobotę deszcz padał!!!
A hortki właśnie dopatrzyłam, ze mi ptaszyska podskubują Młode pędy wydziobane Jak nie wypuszczą ponownie, to się zapłaczę
Też taki miałam plan, wzorem Any Art Ale te moje są młodymi roślinkami, więć stwierdziłam, że jak na początek to je zagęszczę. I wypuścły mnóstwo nowych pędów właśnie na dole, w miejscach rozgałęzień nawet. Ale jak już pisałam Izie, dorwały się do tego ptaki i nie wiem co będzie...
edit:
Co do eM, to chyba najważniejsze i najfajniejsze w tym wszystkim jest to, że sam zaczyna baaardzo interesować się ogrodem Więc racjonalne argumenty do niego jak najbardziej trafiają. Zresztą widzę, ze u Ciebie sprawa wygląda podobnie
Myślę, ze o wiele trudniej pracowałoby mi się w ogrodzie, tzn. mniej efektywnie i bez takiej satysfakcji, gdybym nie miała wsparacia eM