Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek w którym klon osłupiał:)

Ogródek w którym klon osłupiał:)

malgorzata_s 19:47, 18 kwi 2015

malgorzata_s 20:46, 19 kwi 2015

Dzisiejszy dzień ogrodowo nie zaliczam do udanych. Klon, który niedawno przesadziłam cały w mszycach, choć robiłam oprysk profilaktyczny, nie pomógł, dziś znowu pryskałam. Miałam jechać na organizowany w Bielsku kiermasz zieleni miejskiej, myślałam, że kupię cisy w dobrej cenie i pojechałam pocałować klamkę. Bo dni otwarte były wczoraj i przedwczoraj nie zrażając się chciałam pojechać do innej szkółki lecz przezornie sprawdziłam w internecie czy jest otwarta w niedzielę, niestety nie. No i taki dzień.
Mysza 22:08, 19 kwi 2015

Masz super pomocnika
szemusia 22:28, 19 kwi 2015

malgorzata_s napisał(a)
Dzisiejszy dzień ogrodowo nie zaliczam do udanych. Klon, który niedawno przesadziłam cały w mszycach, choć robiłam oprysk profilaktyczny, nie pomógł, dziś znowu pryskałam. Miałam jechać na organizowany w Bielsku kiermasz zieleni miejskiej, myślałam, że kupię cisy w dobrej cenie i pojechałam pocałować klamkę. Bo dni otwarte były wczoraj i przedwczoraj nie zrażając się chciałam pojechać do innej szkółki lecz przezornie sprawdziłam w internecie czy jest otwarta w niedzielę, niestety nie. No i taki dzień.

O, to Małgosiu naprawdę miałaś pecha...
A z tym kiermaszem, to raczej dziwny termin wybrali pomijając niedzielę. Przecież to wlaśnie dziś byłaby największa frekwencja...

Muszę jutro sprawdzić moje klony. Piszesz, że mszyce atakują?
malgorzata_s 23:15, 19 kwi 2015

Mysza napisał(a)
Masz super pomocnika

Jest cudny, świetny gdy ma dobry dzień ale kocham go w każdy.
malgorzata_s 23:18, 19 kwi 2015

szemusia napisał(a)

O, to Małgosiu naprawdę miałaś pecha...
A z tym kiermaszem, to raczej dziwny termin wybrali pomijając niedzielę. Przecież to wlaśnie dziś byłaby największa frekwencja...

Muszę jutro sprawdzić moje klony. Piszesz, że mszyce atakują?

Dookoła domu mam dużo łąk i jak idę na spacer to tylko widzę te paskudztwa na łodygach wyższych bylin, z wiatrem niesie je do mnie niczym jedna z plag egipskich ale do Ciebie nawet jakby przyszła prawdziwa wichura to nie dolecą
deszczowymaj 09:19, 20 kwi 2015

Hej Gosiu

Przyleciałam do Ciebie zostawić duużżoo słoneczka-na cały tydzień

I nie smutaj się wczorajszym dniem,czasami tak jest że wszystko idzie w odwrotną strone ale nic się nie dzieje bez przyczyny.Pociesz się tym że może gdyby było otwarte to pewnie cisy były by w diabelsko wysokich cenach a tak przynajmniej kasa zaoszdzędzona
malgorzata_s 09:23, 20 kwi 2015

Dzięki za słoneczko, przyda się oby rozwiało chmury które teraz na niebie sobie płyną.

Kasa zaoszczędzona ale tylko na chwilę bo będę polować dalej.
deszczowymaj 09:26, 20 kwi 2015

I napewno upolujesz cudne okazy
MAD 09:39, 20 kwi 2015

Lustra fajnie wyszły. Ciekawa jestem jaka bedzie ostateczna aranżacja pod nimi. Efekt ŁAŁ murowany!
Niezły eksperyment w łazience przerowadziłaś. Pozazdrościć pomocnika. Moi to pewnie by przyszli zrobić większy bałagan...