Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

MirellaB 10:55, 28 maj 2016

alis napisał(a)
Piękny ogród Mirello, trudno zacytować którekolwiek zdjęcie, bo wszystkie przecudnej urody. Jestem pod wrażeniem róż, irysy i kalina też świetny duet, szałwia, piwonie i rododendrony-cudnie.

Dziękuję Alicjo za miłe słowa, fajnie, że Ci się podoba
Wiesz, że mój ogród nie jest taki ogrodowiskowy jak inne i tak te nasadzenia też nie koniecznie do siebie pasujące, ale tak już mam i polubiłam
MirellaB 10:57, 28 maj 2016

Ewik napisał(a)
Widoki ogrodowe cudne.

Dziękuję
MirellaB 10:58, 28 maj 2016

alis napisał(a)
Mirelko, co to za trawka za szałwią?

Alicja to jest stipa taką dorodną kupiłam
Mysza 11:06, 28 maj 2016

Mirelko na tysiączka prześlę kwiatka
Oby roslinki dalej tak pięknie rosły.
Buziaki.

MirellaB 11:32, 28 maj 2016

Mysza napisał(a)
Mirelko na tysiączka prześlę kwiatka
Oby roslinki dalej tak pięknie rosły.
Buziaki.

Dziękuję Ci bardzo Przeleciało to 1000 stron bardzo szybko
Piękna ta róża. Czy to z Twojego ogrodu?
paulina_ns 11:38, 28 maj 2016

Mirellka gratuluję 1000 stron pięknie wszystko u Ciebie rośnie i jakoś wszystko szybciej zakwita kolekcja piwoni cudna, ja w tym roku zakupiłam swoją pierwszą i czekam na kwiaty. Buziaki przesyłam na ten weekend
kasja83 11:39, 28 maj 2016

Hej Mirellko-na tysiączaka chyba się już nie załapię-ale przy najmniej otworzę nowego
wiunia 13:39, 28 maj 2016

Mirelka ale pięknie u Ciebie! Taka cudna zieleń, róże cudne!!! Ach, a moje edenki (chyba?) zaatakowały jakieś paskudy mają tyle pàków ale liście coś żre. Zrobiłam wczoraj wieczorem oprysk eco, ale w nocy padało więc nie wiem czy pomoże
Ściskam i nadal podziwiam foty!
lindsay80 15:28, 28 maj 2016

Gratulacje na 1000! Oby ogród zawsze cieszył i dawał wytchnienie.
Anda 15:45, 28 maj 2016

MirellaB napisał(a)

Ewa bardzo jestem z niej zadowolona Jak na nią patrzę to mam uśmiech na twarzy, bo myślę o Twoich kotletach hi hi

Jak przeczytałam Twój wpis pobiegłam zobaczyć czy pachnie - ojej jaki ma piękny prawdziwie różany zapach Dziękuję Ci Ewo

Proszę bardzo i bardzo sie cieszę, że jesteś z niej tak zadowolona

Gratuluje tysiąca
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies