Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

anbu 07:41, 15 cze 2016

MirellaB napisał(a)

Aniu liczę, że u Ciebie będziemy też róże podziwiać

Never!
MirellaB 07:42, 15 cze 2016

olga80 napisał(a)
Ojej Mirellka Kubuś chory bardzo mi smutno. Szczepiłaś Kubusia na rotawirusa ?? Filip był szczepiony i tylko raz złapał jakiś wirus ale trwało to może z 1 dzień i nie było jakieś tragedii. Ściskam was mocno.

Tereniu był szczepiony na rotowirusy i pneumokoki i bardzo jestem zadowolona z tej szczepionki. Kuba ma 4 lata i nigdy nie wymiotował - teraz pierwszy raz. Byłam na ostrym dyżurze w szpitalu. Teraz już jest lepiej, na szczęście nie jest odwodniony
jolka 07:43, 15 cze 2016

MirellaB napisał(a)

Dziękuję Czy myślisz, że moja to Bonica? Kupiona jeszcze przed O,więc nie zapisałam nazwy,ale myślę, że może być Bonica, albo The Fairy
To u Ciebie będzie obsypana kwiatami

Wydaje mi się, że Bonica. Jeszcze raz sobie porównałam ze swoimi zdjęciami i wyglądają tak samo. Fairy ma taki bardziej zbity ten kwiatek, a tu płatki są luźne, i jaśnieją wraz z przekwitaniem. Tak więc obstawiam j.w. A moja póki co kwitnie raczej dołem, a górą unosi się nad nią taki obłoczek pąków
MirellaB 07:44, 15 cze 2016

Filemon24 napisał(a)
piękne różyczki mi oczywiście najbardziej przypadły do gustu białe

Cieszę się, że Ci się podobają
A Ty masz róże w ogrodzie?
Już trzeci raz Cię dopytuję co z Twoją ręką / barkiem?
MirellaB 07:45, 15 cze 2016

anbu napisał(a)

Never!

Hi hi to się okaże za jakiś czas. Ja mówię, że ten czas nadejdzie
MirellaB 07:48, 15 cze 2016

jolka napisał(a)

Wydaje mi się, że Bonica. Jeszcze raz sobie porównałam ze swoimi zdjęciami i wyglądają tak samo. Fairy ma taki bardziej zbity ten kwiatek, a tu płatki są luźne, i jaśnieją wraz z przekwitaniem. Tak więc obstawiam j.w. A moja póki co kwitnie raczej dołem, a górą unosi się nad nią taki obłoczek pąków

Dziękuję Ci za porównanie
Czyli od teraz będę ją opisywać jako Bonica
Tak płatki jaśnieją jak przekwita
Szczerze to też obstawiałam,że to jednak Bonica
MirellaB 08:01, 15 cze 2016

Zdjęcia dla Weroniki - Trzcinniki Overdam posadzone w ubiegłym roku w kwietniu małe sadzonkai. Wszystkie 8 sztuk przez rok bardzo ładnie przybrały na masie

Dominika11 08:04, 15 cze 2016

Duzo zdrówka dla małego bidulka

Super te fotki
powiedz mi jak rośnie ten trzcinnik - wysoki ??? rozłazi sie na boki ??? rozsiewa sie w około ????
paulina_ns 08:13, 15 cze 2016

MirellaB napisał(a)

Paulinka nie mam pojęcia co to za róża. Kupiona jeszcze przed moim pobytem na O, więc do nazw i gatunków nie przywiązywałam wagi.
Myślę jednak, że może to być The Fairy lub Bonica. Ty masz The Fairy jest podobna do mojej?

Bardzo ładny zmieniony avatarek Pamiętam go z zeszłego roku

Mirellka ale Ty masz pamięć!

Ja mam the fairy, ale jeszcze nie kwitnie, więc ciężko porównać, ale już widziałam,że wspólnie z Jola doszlyscie do wniosku,że to bonica przepiękny kolor, koniecznie muszę taki upolowac. Buziaki przesyłam i zdrówka życzę dla Kubusia.
Shemsi 08:32, 15 cze 2016

MirellaB napisał(a)
Zdjęcie dla Weroniki - Trzcinnik Overdam posadzony w ubiegłym roku w kwietniu mała sadzonka. Wszystkie 8 sztuk przez rok bardzo ładnie przybrały na masie

Dzięki, wyglądają bardzo efektownie.

Zdrówka dla Kubusia! Bidulek!