Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

MirellaB 19:49, 30 cze 2016

ewa004 napisał(a)
Mirelko ja swoją Anabelke w tym roku mam uwiązaną do czterech palików, wybitnych w koło niej
Jeden drut idzie dołem a drugi prawie przy kwiatach i trzymają się
A pada u mnie codziennie, więc kwiaty ma ciężkie

Ewunia moje Annabell też są podwiązane do palików bambusowych i przyczepione plastikowymi klipsami. Ładnie się trzymają
Dominika11 19:53, 30 cze 2016

zerknij do mnie co do oprysków na róże - bo nie wiem od czego zacząć
MirellaB 19:56, 30 cze 2016

Mixtoorka napisał(a)
Zawilce cudne!!!!!

Honeymilk przepięknie kwitną, ile kwiatów! Pięknie wyglądają w tych donicach. A pachną ?

Cudnie masz u siebie w ogrodzie. Przepięknie wszystko się komponuje teraz z czosnkami główkowatymi. Cudnie!!!!

Igiełkowa jaka już elegancka, wszystko nabrało masy. Super!

Baw się dobrze, piękniej dziś i szaleństwa życzę !

Karola ja nie mam zawilców

Honeymilk kwitną cały czas, bardzo jestem z nich zadowolona Niestety nie pachną

Na rabacie bylinowej mam busz. Ostro będę musiała ciąć, podobnie na igiełkowej. W przyszłym roku będę musiała trochę poprzesadzać

Cieszę się, że Ci się podoba

Jutro dojadą zamówione dwie Annabell Strong
MirellaB 19:58, 30 cze 2016

Mixtoorka napisał(a)

Piękne!!!! Cudo! Co za kolor! Ohy i Ahy

Mimo, że te jaskry nie są takie jak na opakowaniu to pięknie się prezentują
Jestem z nich zadowolona
frezja 20:07, 30 cze 2016

MirellaB napisał(a)

Kolor gorący pięknie...muszę dokupić z tej odmiany.
MirellaB 20:26, 30 cze 2016

olga80 napisał(a)
Mirellka widok z tarasu masz super też uwielbiam szersze kadry i muszę pokazać u siebie więcej ogródka i nawet cześć,która czeka na zagospodarowanie

Hortensjowa zachwyca ile mają kwiatów.Moje chyba przymrozek załatwił wiosenny bo kiepsko z kwiatkami u niech daję im ostatnią szansę na zimę przykryję agrom i zobaczę jak będę kiepsko kwitły wymienię na bukietowe.

Czoski wyglądają magicznie i jakie już wielkie floksy masz a Honeymilk mnie zachwyca czy na zimę donice będziesz wynosić do garażu czy zostawisz na tarasie ?

Pozdrawiam

Jadę dziś na ryneczek może jakieś floksy przypadkiem mi w ręce wpadna

Terenia ja też lubię całościowe kadry ogrodu

Hortensje ogrodowe w porównaniu do lat poprzednich to mam kiepskie Sporo pędów przemarzło przez wiosenne przymrozki. Największy krzew teraz wielkością jest jak średnie krzewy.

Czosnki główkowate są super, jesienią dokupię dużą ilość, a floksy mają piękny kolor, aż biją po oczach

Honeymilk na zimę donice będą wstawione do garażu.

Zaraz biegnę do Ciebie zobaczyć czy coś kupiłaś
MirellaB 20:27, 30 cze 2016

Iwk4 napisał(a)
Mirelko, kawał dobrej roboty masz za sobą. Pięknie masz

Dziękuję Iwonko
MirellaB 20:28, 30 cze 2016

Psiamama napisał(a)
Mirella red baron z żółtym iglakiem super już wiem co u siebie zmienię. He he kolejny zakup. A powiedz co to za bordowe cudo w trawce? Wstyd że nie wiem i pytam ale pytam

Te bordowe kwiatki to jaskier
MirellaB 20:30, 30 cze 2016

Kawa napisał(a)
Mirellko ilość czosnków powalająca - pięnie
i t jaskry

udanej zabawy

Kamilko ciągle czuję niedosyt czosnkowy, jesienią się zaczosnkuję
Tylko przeraża mnie znowu sadzenie w kamyczkach brrrr
MirellaB 20:32, 30 cze 2016

Psiamama napisał(a)
A i jeszcze baaaardzo lubię takie właśnie szersze ujęcia wtedy widać co i jak. Wstawiaj takich więcej bo się fajnie ogląda

Ja też lubię szersze ujęcia