Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

Dominika11 21:28, 30 cze 2016

alis napisał(a)
Ile róż masz posadzonych w 1 donicy?
no właśnie ile i jaka to odmiana ???
alis 21:29, 30 cze 2016

MirellaB napisał(a)

Ślicznie bardzo, Mirelko szałwię już ścinałaś?
MirellaB 02:21, 01 lip 2016

alis napisał(a)

Boskie te róże Mirelko, w ogóle masz tak cudownie w ogrodzie, nie wiem które zdjęcie cytować, bo wszystkie wzbudzają mój zachwyt.

Ile róż masz posadzonych w 1 donicy?

Jejku Alicja cieszę się, że Ci się podoba

W każdej z donic mam po 2 sztuki róż
MirellaB 02:22, 01 lip 2016

Dominika11 napisał(a)
no właśnie ile i jaka to odmiana ???

Domi to Honeymilk posadzone po 2 sztuki
MirellaB 02:25, 01 lip 2016

alis napisał(a)

Ślicznie bardzo, Mirelko szałwię już ścinałaś?

Tak ścięłam szałwię. Wcale to nie jest taka prosta sprawa. Wypuszczała już nowe przyrosty u po jednym kłosie wycinałam. Strasznie to długo trwało i oczy już mnie bolały. Przestałam wypatrywać i się bawić, ścięłam wszystko równo - co będzie to będzie
Anusia 06:05, 01 lip 2016

Mirella po przeżyciach w piłce nożnej przeczesałam kilkanaście stron u Ciebie. No jestem pod wrażeniem. Rabaty wyszły wyśmienicie. Berberysy śwetnie wkomponowałaś na rabacie z hortensjami. Różyczka Honeymilk cudowna. Igiełkowa i bylinowa w pełnej krasie, trudno wybrać która najładniejsza.
Zana 07:00, 01 lip 2016

Te jaskry ze stipą mnie powaliły. Absolutnie cudny mają kolor! Udała Ci się ta pomyłka. O hortensjach to już nie wspomnę, jak pomyślę o moich maluchach. A gdybym tak okryła na zimę, ech zła jestem na siebie. Twoje cudnie kwitną i fajnie wyglądają z trzmielinami.
Te róże Honeymilk w donicach super się sprawują, bacznie je obserwuję, chyba będą kwitły jak wściekłe. Nie wiem czy ich nie zgapię od Ciebie, śliczne są. Ale to u mnie pieśń najwcześniej na przyszły rok.

A jak patrzę na Twoje szersze kadry, to stwierdzam że masz jednak za dużo trawnika. Coś czuję, że to kwestia czasu, kiedy będzie powiększanie rabatek.

Drzewa jakiegoś mi u Ciebie brakuje! Wiem, znam Twoje zdanie na temat drzew, więc nie musisz pisać. Ale brakuje i juź!
Mira104 07:19, 01 lip 2016

Śliczne, biała róża w donicy niesamowita- nie mów że w tym roku ją tam dałaś.
Bardzo mi się podoba zestawienie stipy z jaskrami (chyba)
kamila66 07:29, 01 lip 2016

Kiedy ja się doczeka, takiej stipy?
Filemon24 08:46, 01 lip 2016

honeymilk przepiękna super się prezentuje w donicy ta odmiana