Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

paulina_ns 10:05, 20 mar 2017

MirellaB napisał(a)
Gosia o gwieździstej też myślałam, żeby kupić, ale miejsca brak

Paulinka masz miejsce, tworzysz nowe rabaty to może się skusisz na magnolie?

Mirellka właśnie wczoraj w A rozglądalam się za taką jak Twoja, niestety nie znalazłam
MirellaB 10:23, 20 mar 2017

Paulinka kup taką jaka będzie się Tobie podobała. Wszystkie magnolie się urokliwie piękne
paulina_ns 11:37, 20 mar 2017

MirellaB napisał(a)
Paulinka kup taką jaka będzie się Tobie podobała. Wszystkie magnolie się urokliwie piękne

Mirellka ja mam już jedną - biała, niestety nazwa jej gdzieś mi się zapodziala. Jest to niewielkie drzewo, bardzo wolno rośnie, odmiany krzaczaste też mają tak powolny wzrost?
anabuko1 12:19, 20 mar 2017

No właśnie gdzie ta wiosna. Zimno jak nie wiem co. A tu tyle prac czeka.W sobotę Wszystkich drzewek nie przecielismy bo deszcz nas wyłonił.
Idzie ocieplenie ??
To dobrze.W końcu.
Dobrze,że Kwitnących forsycji, mimozy i trochę magnolii Już we Wloszech sporo widziałam.Tam bzy wszystkie z dużymi lisciami.Aż zapomniałam ;że u nas dopiero paczkuja
Mixtoorka 12:39, 20 mar 2017

Hej! Jaka pogoda u Ciebie? Wczoraj u nas były śnieżyce...całe szczęście wszystko na bieżąco praktycznie topniało.

Macham!
olga80 12:43, 20 mar 2017

Mirellka a mnie wiosna śniegiem z przywitała ☹.Magnolie będę kupować jak będą kwitnąć.
MirellaB 15:37, 20 mar 2017

Paulinka nie znam się specjalnie na magnolia, ale moje wolno rosną

Ania niestety pogoda nas nie rozpieszcza. Cieszę się, że wykorzystałem kilka cieplejszych dni i prawie wszystko w ogrodzie zrobiłam. Zostały tylko do odcięcia Erecty
MirellaB 15:41, 20 mar 2017

Karolka śnieżyca brrrr. U mnie, aż tak źle nie było. Dzisiaj zimno i pochmurno do ogrodu nie wychodzę

Terenia śniegu już nie zazdroszczę.
Magnolie też kupowałam kwitnącą
anna_t 17:05, 20 mar 2017

a czemu wymieniasz tą lawende?
17:51, 20 mar 2017
Dla mnie każda magnolia jest piękna.Wszystkie mają śliczne kwiaty
I gdybym miała więcej miejsca zdecydowałabym się na posadzenie jeszcze dwóch.A tak mam tylko trzy sztuki.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies