Gosiu to jak na Ciebie bardzo mało kupiłaś Ty zawsze taka obładowana roślinami z ogrodniczej wychodzisz
Na Anabell jestem prawie zdecydowana. U mnie będzie w przedogródku, fajne będzie miała warunki, strona wschodnia i troszkę południowa, słońce tak do 12:00, więc liczę, że będzie jej tam dobrze
To pokładnaie jakoś przeżyję, chociaż mam cichą nadzieję, że strong będzie sztywno stała
Troszkę w ubiegłym roku już faktycznie zrobiłam
Jak w tym roku wykonam plan to już ogród będzie jakoś wyglądał, chociaż i tak jeszcze sporo zostanie do zrobienia
Dzięki za informację
W Poznaniu gazetkę L dostawałam do skrzynki, a tu na wiosce nic, a w internecie to zawsze zapomnę sprawdzać.
O jakich doniczkach mówisz tych antracyt okrągłych Twoich co się zastanawiałam i wybierałam między nimi a z OBI?
Ewcia ja się jeszcze zastanawiam nad tymi z Obi, tylko mniejszymi.
Psy mi podsikują garaż, bym chciała w to miejsce postawić, łatwiej zmyć z tej donicy niż z ściany. Nie wiem tylko na jaką się zdecydować: czy na długą czy na średnią kostkę? Musze wymierzyć, popatrzeć z tarasu i jadę kupić
Jak już będzie do końca podjazd zrobiony i trawnik to nawet jak rabaty nie będą dokończone to wszystko będzie lepiej wyglądało
Mogę mieć piękne rabaty, ale jak trawnika nie ma to wszystko wygląda do doopy.
Ha ha ha oj Dominiczko tym razem to jednak mnie przeceniasz
Termin jaki sobie wyznaczyłam to do września
A jak się uda wcześniej to może coś jeszcze dodatkowego zrobię