Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

MirellaB 19:32, 01 kwi 2016

anna_t napisał(a)
przy wirusie moja 4 latka miała ostatnio 39,6
nie martw się
jak ma powyżej 38,4 to podaj przeciwgorączkowy, ja tam miałam pierwszego dnia potem delikatnie co dzień coraz mniej

Na zabicie gorączki to koniecznie syrop
Ja zawsze jadę do lekarza jak widzę, że coś się dzieję. Z takiego lekkiego kataru, kaszelku to się choroby poważne robiły niestety, teraz już jestem bardzoooo wyczulona
MirellaB 19:33, 01 kwi 2016

Basilikum napisał(a)

ja tez nie nadazam, poogladam tylko obrazki wiec

Obrazki najwięcej mówią
MirellaB 19:35, 01 kwi 2016

Makao_J napisał(a)
Nie ogarniam tych wątków. Wiosna się zaczęła to coś tam wciąż robię a potem jak zaglądam do forumowiczów to zastanawiam się jak Wy to robicie. Zakupy, ogród, plany i forum.

Bardzo dużo u Ciebie się dzieje Mirella. Hiacynty nowe widziałam.

Ciesze się że masz spokój z psami od frontu. To na pewno wielka ulga.

Ja popracowałam trochę nad recyklingiem i zrobiłam kilka ozdóbek. Możesz potem wpaść do mnie i ocenić

Aniu ja też nie ogarniam. Wiosna i na wątkach bardzo dużo się dzieję

Ozdoby widziałam, bardzo pomysłowa jesteś, fajnie wyszło
MirellaB 19:38, 01 kwi 2016

ewa004 napisał(a)
Wiesz ..zaczynam u Ciebie miec zaległości ...ale staram się

Ewunia u Ciebie właśnie byłam i nieźle się naszukałam mojego ostatniego wpisu
paulina_ns 20:28, 01 kwi 2016

anna_t napisał(a)
przy wirusie moja 4 latka miała ostatnio 39,6
nie martw się
jak ma powyżej 38,4 to podaj przeciwgorączkowy, ja tam miałam pierwszego dnia potem delikatnie co dzień coraz mniej

Mój właśnie teraz ma 39, 2, wydawało mi się,że jak jest powyżej 38 to już nie wirus tylko bakteria, ale jak widać teraz to nie ma żadnej reguły.Dziekuje i mam nadzieję,że jutro będzie lepiej.
anna_t 20:33, 01 kwi 2016

mi to się wydaje że wirusy gorsze od bakterii..tyle tego cholerstwa się zmutowało że szok!
tulucy 20:48, 01 kwi 2016

Uważajcie na szkarlatynę, bo ponoć sporo zachorowań się zrobiło. To bakteryjne jest.

Ja nie ogarniam Mirelko, pozdrawiam i macham
Flower1 21:25, 01 kwi 2016

MirellaB napisał(a)

Magda kopczykuj i okrywaj, u Ciebie inna strefa klimatyczna

Tak mi sie nie chce hortki mus okryc reszte mam w nosie, no moze jeszcze roze polece ..
Zana 21:46, 01 kwi 2016

Mirelko, nie wiem dlaczego ale ciągle mam w głowie Twój garaż, tam gdzie planujesz berberysy erecta. I tak sobie myślę, że tam na tle tej ściany jakieś nieduże (ale też nie malutkie) drzewko by się przydało. No musiałam napisać bo mi to od trzech dni w głowie siedzi i siedzi i wyjść nie chce.
polinka 22:30, 01 kwi 2016

Zana napisał(a)
Mirelko, nie wiem dlaczego ale ciągle mam w głowie Twój garaż, tam gdzie planujesz berberysy erecta. I tak sobie myślę, że tam na tle tej ściany jakieś nieduże (ale też nie malutkie) drzewko by się przydało. No musiałam napisać bo mi to od trzech dni w głowie siedzi i siedzi i wyjść nie chce.

Niezwykłe to forum
Ktoś kogo nie znamy, kto jest gdzieś daleko a myśli o naszym ogrodzie

Pozdrawiam dziewczyny