Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

Mira104 12:49, 01 kwi 2016

Jeśli dajesz białe brzozy himalajskie to jak najbardziej jestem za. Kocham te drzewa, założenia masz fajne teraz tylko zakasać rękawy, obrabować bank i do dzieła
Mixtoorka 12:51, 01 kwi 2016

Tak przeczytałam odpowiedziałam u siebie dawno już miała dojechać dostawa, mają zamówione mało, ale będę dzwoniła jeszcze. Jak nie to może Pani z mojej szkółki mi przywiezie- nawet wolałabym polskiej produkcji bo w J wszystko holenderskie, to co widziałam w marcu.

Wymyśliłam sobie teraz buka. Rzuć okiem wrzuciłam rysunek.

Byliny nie wyglądają zachwycająco, dereń ma ładne, czerwone patyczki a i dokupiłam hakone jedna jeszcze już elegancko rośnie (pewnie podpędzona w tunelu, bo moje wystawiają z nad kory po 2-3 włoski)
paulina_ns 18:22, 01 kwi 2016

Mirellka o ile dobrze pamiętam Twój Kubuś miał ostatnio angine ile gorączki miał i miał białe naloty w gardełku? Mój dzisiaj 39 gorączki, w gardełku takie dziwne pryszczyki mu się zrobiły ponoć wirus, ale raczej przy wirusach takich wysokich temp nie ma? I nie wiem co robić czy czekać czy jechać do innej doktorki po antybiotyk..
anna_t 18:31, 01 kwi 2016

przy wirusie moja 4 latka miała ostatnio 39,6
nie martw się
jak ma powyżej 38,4 to podaj przeciwgorączkowy, ja tam miałam pierwszego dnia potem delikatnie co dzień coraz mniej
Basilikum 18:39, 01 kwi 2016

Anda napisał(a)
Hej Mirelko, co i rusz u Ciebie cos nowego Normalnie nadrobic nie moge Juz wrocialm z PL to czesciej zagladac bede.

ja tez nie nadazam, poogladam tylko obrazki wiec
Makao_J 18:42, 01 kwi 2016

Nie ogarniam tych wątków. Wiosna się zaczęła to coś tam wciąż robię a potem jak zaglądam do forumowiczów to zastanawiam się jak Wy to robicie. Zakupy, ogród, plany i forum.

Bardzo dużo u Ciebie się dzieje Mirella. Hiacynty nowe widziałam.

Ciesze się że masz spokój z psami od frontu. To na pewno wielka ulga.

Ja popracowałam trochę nad recyklingiem i zrobiłam kilka ozdóbek. Możesz potem wpaść do mnie i ocenić
ewa004 18:57, 01 kwi 2016

Wiesz ..zaczynam u Ciebie miec zaległości ...ale staram się
MirellaB 19:18, 01 kwi 2016

Mira104 napisał(a)
Jeśli dajesz białe brzozy himalajskie to jak najbardziej jestem za. Kocham te drzewa, założenia masz fajne teraz tylko zakasać rękawy, obrabować bank i do dzieła

Ja nie sądzę brzóz
MirellaB 19:19, 01 kwi 2016

Mixtoorka napisał(a)
Tak przeczytałam odpowiedziałam u siebie dawno już miała dojechać dostawa, mają zamówione mało, ale będę dzwoniła jeszcze. Jak nie to może Pani z mojej szkółki mi przywiezie- nawet wolałabym polskiej produkcji bo w J wszystko holenderskie, to co widziałam w marcu.

Wymyśliłam sobie teraz buka. Rzuć okiem wrzuciłam rysunek.

Byliny nie wyglądają zachwycająco, dereń ma ładne, czerwone patyczki a i dokupiłam hakone jedna jeszcze już elegancko rośnie (pewnie podpędzona w tunelu, bo moje wystawiają z nad kory po 2-3 włoski)

Masz rację pewnie Hakone pędzona.
Byłam u Ciebie
MirellaB 19:26, 01 kwi 2016

paulina_ns napisał(a)
Mirellka o ile dobrze pamiętam Twój Kubuś miał ostatnio angine ile gorączki miał i miał białe naloty w gardełku? Mój dzisiaj 39 gorączki, w gardełku takie dziwne pryszczyki mu się zrobiły ponoć wirus, ale raczej przy wirusach takich wysokich temp nie ma? I nie wiem co robić czy czekać czy jechać do innej doktorki po antybiotyk..

Paulinka, Kubuś miał 39 temperatury i zainfekowane gardło, ale kurcze nie wiem czy miał białe naloty czy czerwone - nie pamiętam co lekarka mówiła.

Dzisiaj byłam u kontroli z Kubą i jest ok,ale lekarka mówiła, że wirusy nadal szaleją