Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

MirellaB 12:05, 09 kwi 2016

JoannaDe napisał(a)

No i to jest konkretny taras. Ale ładnie masz. A jakieś zadaszenie planujesz czy nie ma takiej potrzeby?

Fajny krzak hortensji. Ja chyba swoja anabelke zabiłam za krótkim przycięciem Ścięłam ja a dopiero później przeczytałam ze tak nisko się nie tnie. A taka ładna była w zeszłym roku

Nie wiem czy zadaszenie będzie czy nie, mam bardzo duży parasol, który w zupełności wystarcza.
Myślałam nad markizą, ale jakoś nie śpieszno mi z jej zakładaniem, nie czuję potrzeby mieć zadaszenia nad tarasem

Hmmmm mam nadzieję, że Twoja hortka wypuści, bardzo mi jej szkoda.
Ta hortensja, którą dostałam jest już przycięta. Ci państwo obcinają, ale zostawiają wysokie krzewy. To jest niesamowite jakie mają ogromne krzaki.
Przy tej hortce będę robiła tak jak oni czyli wysoko zostawiała.

Moją Limkę posadzoną w zeszłym roku krótko obcięłam, ale widzę, że wypuszcza, natomiast Bobo nic, nie wiem może przemarzła, albo ma jeszcze czas
MirellaB 12:07, 09 kwi 2016

anna_t napisał(a)
o ja tez jestem ciekawe zadaszenia
u mnie będzie żagiel, moze em w tyg to ogarnie. ale ostatnio to w ogóle nie czasowy, auto od mechanika do mechanika wozi, jakaś masakra..

Aniu ja zadaszenia na razie nie robię, nie czuję takiej potrzeby
MirellaB 12:27, 09 kwi 2016

anbu napisał(a)
Mirelko będzie można bal urządzać na tym tarasie taki wielki

Podczas imprez z całą pewnością będzie swobodniej
Marga 17:42, 09 kwi 2016

Jestem pod wrażeniem. Już masz taras powiększony! Od pomysłu do realizacji to chyba tylko 2 dni minęły Fajnie wyszło.
paulina_ns 17:50, 09 kwi 2016

Ale Ty kobieto pędzisz!! Chwilę mnie nie ma, a później cała lekturę mam do nadrobienia. U nas dzisiaj i wczoraj zimno się zrobiło, cały czas pada, a szkoda,bo em miał trawę skosic.
anna_t 17:54, 09 kwi 2016

MirellaB napisał(a)

Aniu ja zadaszenia na razie nie robię, nie czuję takiej potrzeby

no ja musze niestety, taras od południa
ewa004 19:14, 09 kwi 2016

Cos mi się zdjęcia nie ładują ,przyjdę później
ren133 19:31, 09 kwi 2016

MirellaB napisał(a)
W poniedziałek taras będzie skończonym.
Zdjęcie z dzisiejszych prac, powiększona cześć.
Taras po powiększeniu ma ok.32 metry.

Szybko Wam poszło z tym tarasem Więcej miejsca na pewno się przyda
Będzie pięknie jak rozkwitną roże
MirellaB 19:38, 09 kwi 2016

Marga napisał(a)
Jestem pod wrażeniem. Już masz taras powiększony! Od pomysłu do realizacji to chyba tylko 2 dni minęły Fajnie wyszło.

Ja bardzo szybko działam Jest pomysł to zaraz wykonanie
MirellaB 19:39, 09 kwi 2016

paulina_ns napisał(a)
Ale Ty kobieto pędzisz!! Chwilę mnie nie ma, a później cała lekturę mam do nadrobienia. U nas dzisiaj i wczoraj zimno się zrobiło, cały czas pada, a szkoda,bo em miał trawę skosic.

U mnie pod wieczór trochę zaczęło padać. Sporo dzisiaj zrobiłam w ogrodzie