Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Anusia 22:00, 18 sie 2015

MirellaB napisał(a)
Moja smagliczka zaczyna kwitnąć, ale za gęsto ją wysiałam i jest niska

Myślałam, że już nie zakwitnie. To super. Ja mogłam swoja przyciąć, trudno jestem bogatsza o kolejne doświadczenie
Iwk4 23:41, 18 sie 2015

Aniu, szałwia jest wyższa lub niższa i to zależy od odmiany. Także to, czy się wykłada.
Agatek 10:13, 19 sie 2015

uff
nadrobiłam
jak ślicznie się robi u Ciebie
Warmia 10:16, 19 sie 2015

Anusia napisał(a)

Myślałam, że już nie zakwitnie. To super. Ja mogłam swoja przyciąć, trudno jestem bogatsza o kolejne doświadczenie

Nasze ogrody to bardzo często pola doświadczalne
Anusia 04:37, 24 sie 2015

Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. Troszkę przychorowałam, więc ani nie mam ochoty na dłuzsze posiedzenie przed kompem i zebrać się do jakiej kolwiek pracy w ogrodzie.
Iwonko moja szałwia nie jest imponujących rozmiarów i mam nadzieję, że należy do odmiany która się nie pokłada
Agatko dziękuję. Za wiele się nie dzieje. Troszkę przybyło roślin. Jak się rozrosną to będzie coś widać. Najbardziej jestem zadowolona z róż i limek.

Marta Przypadkiem znalazłam się w Nomi w Elblągu. Moją uwagę przykuła biała róża pnąca. Po niedługiej chwili stała już ze mną przy kasie
Jeszcze jej nie posadziłam, zbieram sie do jakiej kolwiek czynności w ogrodzie ale nie mam siły.
Anusia 04:37, 24 sie 2015

aksamitka wąskolistna samosiejka

Ewa777 19:28, 24 sie 2015

Aniu, w takim razie zdrówka życzę
Warmia 19:32, 24 sie 2015

Anusia napisał(a)
Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. Troszkę przychorowałam, więc ani nie mam ochoty na dłuzsze posiedzenie przed kompem i zebrać się do jakiej kolwiek pracy w ogrodzie.
Iwonko moja szałwia nie jest imponujących rozmiarów i mam nadzieję, że należy do odmiany która się nie pokłada
Agatko dziękuję. Za wiele się nie dzieje. Troszkę przybyło roślin. Jak się rozrosną to będzie coś widać. Najbardziej jestem zadowolona z róż i limek.

Marta Przypadkiem znalazłam się w Nomi w Elblągu. Moją uwagę przykuła biała róża pnąca. Po niedługiej chwili stała już ze mną przy kasie
Jeszcze jej nie posadziłam, zbieram sie do jakiej kolwiek czynności w ogrodzie ale nie mam siły.

Ania, jak ta róża to zrobiła? Takiej to bym się bała A tak serio, to Ty sobie poodpoczywaj, dojdź do siebie i nie szalej. Zdrówka
Karol99 20:47, 24 sie 2015

Anusia napisał(a)
aksamitka wąskolistna samosiejka

Bardzo ładna.

Zdrówka życzę.
AnnaCh 20:59, 24 sie 2015

Anuś zdrowiej