Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

LenaMagda 19:36, 09 lip 2016

WOW Anusia! stipy czaderkie róże przy murku wyglądają pięknie, widać po kwiatach, że odwdzięczają się za opiekę
LyraBea 19:55, 09 lip 2016

Jak się Anusia trzymasz po ulewach? U mnie odpuściły, ale co napsuły przy trawniku to się nie odkręci. Mam nadzieję że u Ciebie tylko soczyście podlało i nie narobiło szkód.
Pozdrawiam
Flower1 12:00, 10 lip 2016

Anusia napisał(a)

Obejrzałam. Moje w ilości 10 sztuk na murku poglądowo.

Cudnie te różyczki wyglądają, pozdrowionka zostawiam przy niedzieli
MirellaB 12:01, 10 lip 2016

Czy ostróżki u Ciebie zimują bez problemu?
olga80 20:04, 10 lip 2016

Anusia napisał(a)
Wczoraj obciełam szałwię, bo przekwitła. Mam nadzieję, że powtórzy i znowu będę się napawać jej cudownym klorem. Ostróżki też ciachnięte.

Co dzisiaj mogę na chwilę obecną Wam pokazać.
Clematisy, lilia i wiciokrzew.

Uwielbiam zapach wiciokrzewu Twój pachnie ? Mam dwa jeden nie pachnie a drugi bardzo ładnie pachnie tylko po zmianie miejscówki i mocnym cięciu w tym roku nie zakwitł
Anusia 07:21, 11 lip 2016

ziele napisał(a)
Wstawiłam u siebie obiecane zdjęcia perukowców

Oj zachorowałam na perukowca Trzyma mnie tak od jesieni Ostatnio odkryłam, że przy róży wyrósł orzech. Właściwie zauważyła go moja sąsiadka Jola. Zdziwiłam się bardzo, bo myślałam, że to są jej liście. Skąd się wziął? Często bywa tak, że ptaki roznoszą nasionka. Nie wiem czy go usunąć czy komuś wydać jak tylko będzie chciał
Anusia 07:24, 11 lip 2016

BASIA8 napisał(a)
Anusia u Nas też dużo wody zawitało do Doliny Muminków - lipa bardzo, bo mamy trawę zasianą- i dużo spływa - niestety ;(
Pozdrawiam.

Basiu takiego lata dawno już nie było. Upał przyszedł w czerwcu a teraz kiedy przydałoby się troszkę słonka to mamy deszcze. Szkoda Waszej ciężkiej pracy.
Anusia 07:26, 11 lip 2016

Ewa777 napisał(a)
Lilia śliczna Moje jeszcze w pąkach

Lilia miała być biała. Po doświadczeniach z tulipanami, kupiłam tylko jedną sztukę. w tej chwili lekko wyblakła i jest taki majtkowy róż Ogólnie bardzo mi się podoba.
Anusia 07:30, 11 lip 2016

LenaMagda napisał(a)
WOW Anusia! stipy czaderkie róże przy murku wyglądają pięknie, widać po kwiatach, że odwdzięczają się za opiekę

Stipy wyjątkowe okazy jak na tę porę Co do róż, jestem z nich bardzo zadowolona. Zastanawiam się nad zakupem jeszcze kolejnych okrywówek
Anusia 07:34, 11 lip 2016

LyraBea napisał(a)
Jak się Anusia trzymasz po ulewach? U mnie odpuściły, ale co napsuły przy trawniku to się nie odkręci. Mam nadzieję że u Ciebie tylko soczyście podlało i nie narobiło szkód.
Pozdrawiam

Beata u nas też ulewy odpuściły ale i tak nie ma dnia by nie padało. Szkód większych na szczęście nie ma. Słonka jak na lekarstwo. Zdjęć nie ma jak zrobić moim sprzętem ( czyli z telefonu).