Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Anusia 09:43, 03 lip 2016

dominika_ napisał(a)
Piękne poranne ujęcia Bardzo ładnie się prezentuje róża ze stipą i bordo żurawką.
Chłopaków szkoda, dobrze grali, tylko szczęścia zabrakło

O poranku wszystko wygląda cudnie. Żurawka NN jest super, daje radę na mojej patelni. Teraz przyszła mi do głowy taka myśl by zrobić może obwódkę z berberysów.
AnnaCh 12:13, 03 lip 2016

Ania, bardzo podoba mi się ten Twój murek z różami i cisami Ślicznie wyszło i fajne rozwiązanie
malgorzata_s... 21:19, 03 lip 2016

AnnaCh napisał(a)
Ania, bardzo podoba mi się ten Twój murek z różami i cisami Ślicznie wyszło i fajne rozwiązanie

Dokładnie to miałam napisaćStipy piękne
Ewa777 22:42, 04 lip 2016

Anusia napisał(a)

Ale pięknie to wygląda Róże zadomowiły się w Twojej donicy
11:31, 05 lip 2016
Anusia napisał(a)
Dzisiejsze fotki o poranku

fotki bardzo urzekające,uwielbiam takie poranki,pospacerowałam po Twoim Ogrodzie,piekne róże przy domu,duża ładna działka z potencjałem
No i bliskośc morza,które tak uwielbiam
Będe zaglądać
Pozdrawiam z Małopolski
Anusia 08:49, 06 lip 2016

Aniu, Gosiu jeszcze trzeba użyć troche wyobrażni by zobaczyć jakie zmany zajdą za rok lub dwa. Na razie jest efekt zadawalający
Anusia 08:54, 06 lip 2016

Ewa nawet nie myślałam, że w pierwszym roku Sea Foam będzie kwitł tak obficie. Na tym zdjęciu widać jak róże posadzone od południa szybciej rozwijają pączki, od zachodniej w wolniejszym tempie. Stwierdzam, że okrywowe lubią bardzo słoneczko i takie południowe stanowisko bardzo im odpowiada.
Karol99 09:02, 06 lip 2016

Anusia napisał(a)

To są stipy? O jeny, to moje się chowają..
Anusia 09:04, 06 lip 2016

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)

fotki bardzo urzekające,uwielbiam takie poranki,pospacerowałam po Twoim Ogrodzie,piekne róże przy domu,duża ładna działka z potencjałem
No i bliskośc morza,które tak uwielbiam
Będe zaglądać
Pozdrawiam z Małopolski

Witam serdecznie. Bardzo się cieszę, że zaglądasz w moje skromnne progi. Na początku narzekałam na wielkość działki, że taka mała. Teraz nie mogę się obrobić z tym co mam a przecież jeszcze nie ma przedogrdka.

To prawda mam blisko do morza ale jestem nad nim bardzo rzadko, przynajmniej w ostatnim czasie. Obiecałam sobie jednak, że w tym roku robię sobie krótkie wakacje.
Pozdrawiam i zapraszam częściej
Anusia 09:06, 06 lip 2016

Karol nooo to są stipy, robią wrażenie. Wiem Mam ich tylko osiem sztuk a nadrabiają przynajmniej za sto