Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

LyraBea 22:59, 29 cze 2016

Anusia napisał(a)

Tym razem się udało ale nie do końca jestem zadowolona z wszystkich moich zakupowe. New Dawn ma trzy kwiatki a Snow Princes strasznie śmieci pomimo tych kilku kwiatów które wypuściła nie skradła mojego serca.

New Dawn

Ja tak kupiłam wiosną pelargonie wiszące. Myślałam, że się nimi zaopiekuję, zasilę i będę miała wielkie Wooow. No i ludziom kipią obficie na balustradach a moje dopiero startują. Na dodatek okazało się, że wśród koralowych pojawiła się różowa :/ W przyszłym roku kupuję już takie wyrośnięte, kwitnące.
Róże zaczynasz dobierać zjawiskowe....Jak będę zakładała rabaty, przyjdę do Ciebie na szybki kurs, bo już u Ewci mi mądrze o nich rozprawiłaś. Oczywiście jeszcze polecę do Mirki

EDIT:
Zapomniałam pozdrowić i pomachać....U mnie też po ulewach strasznych. Nie spłynęłam i jeszcze trwam!
Anusia 23:01, 29 cze 2016

Anusia 23:11, 29 cze 2016

Beatko ja też jakbym miała kupić pelargonie to tylko w amplach, pięknie wyrośnięcie na zabawę szkoda czasu. Mamy dość pracy przy innych roślinach. Wiem, że dzielnie się trzymasz. Zaglądałam chwilę temu do Ciebie. Trzymam mocno kciuki! Tym razem musi się udać.
Mireczka ma piękne róże. Napatrzylam się u niej i jednogłośnie podjełam decyzję, że kupuję podpatrzone i polecane. Nie chcę już eksperymentować. Ostatnio podoba mi sie róża Eden Rose 85 Macham do Cię też.
Anusia 06:28, 01 lip 2016

Po przeżyciach z Euro 2016 trudno było zasnąć. Dzisiejsze fotki o poranku

Anusia 06:32, 01 lip 2016

Anusia 06:32, 01 lip 2016

Katkak 07:21, 01 lip 2016

Ania, ale masz juz wielkie stipy. Kiedy moje tak urosna...
kamila66 07:37, 01 lip 2016

Katkak napisał(a)
I moje
Anusia wrzuciła też u siebie dwie fotki Sea Foam moje też tak ładne jak Twoje
LyraBea 09:58, 01 lip 2016

Ja nie miałam problemu z zaśnięciem, chociaż pewnie, że fajnie by było, gdyby Polska została w grze.
Katkak napisał(a)
Każdy chce duże stipy a ja się martwię, że moje takie kozy wybujałe się robią. Mnie się takie malutkie podobały bardziej. Zresztą mam kilka takich roślin, gdzie niekoniecznie mnie ich wzrost cieszy. Za to marzeniem moim było mieć w tym roku wielkie trawy typu ML czy Zebrinus a tu kiszka...Dostałam w wysyłkowym jakieś pojedyncze kłącza, poschły albo nie wiem czy poschły, ale stoją takie pojedyncze drapaki i nici z moich marzeń o wielkich trawach na lato 2016
dominika_ 12:33, 01 lip 2016

Piękne poranne ujęcia Bardzo ładnie się prezentuje róża ze stipą i bordo żurawką.
Chłopaków szkoda, dobrze grali, tylko szczęścia zabrakło