Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

olga80 09:24, 02 lip 2016

ale u Ciebie już na bogato na rabach,wszystko pięknie się rozrasta

Eden Rose piękna róża posadziłam wiosną i już kwitnie a ja chodzę i się zachwycam wstawiłam jej świeżą fotkę
Anusia 11:56, 02 lip 2016

Katkak napisał(a)
Ania, ale masz juz wielkie stipy. Kiedy moje tak urosna...

Urosną, urosną. Moje trochę pędzą za mocno. W zeszłym roku w sierpniu moja stipa (wówczas w ilości sztuk jeden) tak wyglądała w sierpniu. Koty uwielbiają obejmować je łapkami i czochrać głowę w nich. Ilekroć widzę taką sytuację dostaje prawie zawału. Tyle starań i jeszcze zostaną przełamane. No nie!
MirellaB 11:56, 02 lip 2016

Ale Twój ogród piękniej
Śliczne róże i hortki, stipa dorodna - super
Anusia 12:00, 02 lip 2016

kamila66 napisał(a)
I moje
Anusia wrzuciła też u siebie dwie fotki Sea Foam moje też tak ładne jak Twoje

Obejrzałam. Moje w ilości 10 sztuk na murku poglądowo.

Anusia 12:07, 02 lip 2016

LyraBea napisał(a)
Ja nie miałam problemu z zaśnięciem, chociaż pewnie, że fajnie by było, gdyby Polska została w grze.
Każdy chce duże stipy a ja się martwię, że moje takie kozy wybujałe się robią. Mnie się takie malutkie podobały bardziej. Zresztą mam kilka takich roślin, gdzie niekoniecznie mnie ich wzrost cieszy. Za to marzeniem moim było mieć w tym roku wielkie trawy typu ML czy Zebrinus a tu kiszka...Dostałam w wysyłkowym jakieś pojedyncze kłącza, poschły albo nie wiem czy poschły, ale stoją takie pojedyncze drapaki i nici z moich marzeń o wielkich trawach na lato 2016

Ja kibicowałam bardzo, szwagier sędziuje mecze i tak pozarażał część rodziny futbolem

Dla mnie też jak na razie trawy to ciężki temat. Po zimie w zasadzie przetrwały dwie. Przemarzła Red Baron, kostrzewa sina, brązowa trawa, zebrinus , czarna trawka, właściwie to prawie wszystkie ;( W teym roku raczej nie bedę w nie inwestowała. Postanowione.
Anusia 12:09, 02 lip 2016

olga80 napisał(a)
ale u Ciebie już na bogato na rabach,wszystko pięknie się rozrasta

Eden Rose piękna róża posadziłam wiosną i już kwitnie a ja chodzę i się zachwycam wstawiłam jej świeżą fotkę

Twoja Edenka śliczna, interesuje mnie wszystko na jej temat
Anusia 12:10, 02 lip 2016

MirellaB napisał(a)
Ale Twój ogród piękniej
Śliczne róże i hortki, stipa dorodna - super

Mirella dzięki, trochę się staram. Za to smagliczka bez gipsówki tak nie zachwyca.
MirellaB 12:30, 02 lip 2016

A dlaczego nie masz gipsówki?
Anusia 19:17, 02 lip 2016

Mirella wysiałam ale nie wzeszła. Z samosiejek wyrosły dwie sztuki. Szkoda w przyszłym sezonie będzie lepiej

Skalniak na dzień dzisiejszy wygląda tak

MirellaB 09:03, 03 lip 2016

Ania dla mnie bez gipsówki i tak jest efekt WOW
O takiej smagliczce to ja pomarzyć mogę,nigdy u mnie nie była taka dorodna, a Twoja zawsze piękna