Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Anusia 20:54, 12 lis 2016

MirellaB napisał(a)
U mnie też takie widoki
Trytoma zaskoczenie, ale chyba długo w tych przymrozkach nie przetrwa

Mirella muszę nadrobić trochę bo z przyjemnością pooglądam jesienne widoczki. Słoneczko wreszcie zmotywowało mnie do pracy. Jeszcze jeden taki dzień i mogę ogród zostawić na zimę.
Trytomę wychodowałam od nasionka. Właściwie nie dałam jej zbytnio szans na to, że zakwitnie a tu taka niespodzianka. Długo pewnie nie przetrwa ale cóż.
olga80 21:49, 12 lis 2016

o i dom wyrósł za płotem tuje rosną to zasłonią widoki
BASIA8 23:13, 12 lis 2016

Anuś pięknie u Ciebie U Nas dziś śnieżek polatuje. Mąż przyjechał z zakupów i troszkę Nam przyniósł do domku białego puchu.
Buziaki ślę.
GosiaJoanna 14:55, 13 lis 2016

Naszczęscie sasiad przystojny mężczyzna wiec mozna oko pocieszyć hihi nie tylko kwiatkami...Aniu slicznie
mirkaka 15:20, 13 lis 2016

Jejku, ale dawno mnie u Ciebie Anusia nie było. Piękne zdjęcia wstawiłaś, i nawet tajemniczy brunet grasuje na trawniku
Sąsiadem się nie przejmuj, nawet się nie spostrzeżesz jak roślinki urosną i zasłonią.
Anusia 07:23, 14 lis 2016

Tereniu[/b, [b]Gosiu teraz myślę jak jeszcze bardziej się przysłonić. Pomyślałam o bukach kolumnowych. Nie wiem co powie e-m na to ale wpierw rozrysuję. Zostawiam to na długie zimowe wieczory.
Anusia 07:25, 14 lis 2016

BASIA8 napisał(a)

Anuś pięknie u Ciebie U Nas dziś śnieżek polatuje. Mąż przyjechał z zakupów i troszkę Nam przyniósł do domku białego puchu.
Buziaki ślę.

Jak na razie biały puch nas skutecznie omija. Macham do Cię też
Anusia 07:31, 14 lis 2016

mirkaka napisał(a)
Jejku, ale dawno mnie u Ciebie Anusia nie było. Piękne zdjęcia wstawiłaś, i nawet tajemniczy brunet grasuje na trawniku
Sąsiadem się nie przejmuj, nawet się nie spostrzeżesz jak roślinki urosną i zasłonią.

Dziękuję z brunetem walczyły moje koty przez całe lato i to dość skutecznie. Od kiedy zaczęły nocować w domu, pojawił się nowy. Spróbuję z nim powalczyć, bo inaczej poryje mi cały trawnik.
Karol99 07:46, 14 lis 2016

Anusia napisał(a)
Tereniu[/b, [b]Gosiu teraz myślę jak jeszcze bardziej się przysłonić. Pomyślałam o bukach kolumnowych. Nie wiem co powie e-m na to ale wpierw rozrysuję. Zostawiam to na długie zimowe wieczory.

Buki kolumnowe to ciekawy pomysł, rozważ jeszcze graby kolumnowe
lojalna_ 07:49, 14 lis 2016

Piękne foteczki zrobiłaś.
Ogród masz świetny. Żywopłot urosnie )) wszyscy to przechodzimy pragniemy intymności ))))