Aniu fotograf byłby jeszcze ze mnie lepszy gdybym miała odpowiedni sprzęt. Może za trzy lata mąż podaruje mi w prezencie jak już wyjdziemy z bałaganu na podwórku. Mam na myśli ułożenie kostki i postawienie płotu.
Podczas mrozów bardzo skutecznie grasował brunet. Napracował się solidnie robiąc trzydzieści kopców!
Chciałam się z nim rozprawić bardziej humanitarnie ale się nie dało. Użyłam mocniejszej broni.
Tak Aniu, taka wiosna. W ciągu tygodnia zniknął śnieg a od wczoraj świeci piękne słoneczko. Prześledziłam zdjęcia i w zeszłym roku też o tej porze tulipany były takie duże.
Śniegu zazdraszczam, lubię biel a takiej chlapy nie trawię.
Fajna pergola Aniu i czytam, że plany ogrodzeniowe....jak ja marzę już o prawdziwym ogrodzeniu....ale to długo jeszcze muszę poczekać. Jakie ogrodzenie będzie?
Sylwia to tylko strona południowa, prawdopodobnie panel, łatwiej zamontować niż siatkę. Jak kupiliśmy działkę to dwie strony ogrodzenia zostały połozone przez sąsiadów tj. każdy swoja stronę. Mi została południowa i część reprezentacyjna od przed ogródka. Przed ogródek zrealizuję w przyszłym roku, niestety.