Kasia to taki spontan Okupiony spalenizną karku. Zabrałam się z marszu za sadzenie roślinek. Nawet przez chwilę nie przyszło mi do głowy, że kwietniowe słońce może tak opalić a kremy z filtrem leżą i się ze mnie śmieją
Ewa powiem Ci, że nawet bardzo słabe. Bardzo mały wybór i na co drugim stoisku borówka amerykańska. Nie było okazów magnolii tak jak w poprzednich latach. Zobaczymy jak wypadną targi w czerwcu.
Gosia dziękuję. Rabata do dopracowania jeszcze Wczoraj zaczęłam robić kanty. Tak się wbiłam w trawę, że załamałam nóż do cięcia darni.
E-m nie może się nadziwić. Ja ja to zrobiłam. Jednak stwierdził, ze naprawi
Wczoraj przez Malbork przeszła burza. Ogólnie boję się burzy ale uwielbiam po niej na ozonowane powietrze. Ja to popadam zawsze z jednej skrajności w skrajność
Magda bardzo fajnie zagarnia. Dobrze się rozrasta jak widać. Dostałam maleńką sadzonkę, dosłownie maciupeńką. Po trzech sezonach wygląda tak. Jak będę przesadzać na skalniak to Ci wyślę. Nie kupuj.
Ewa targi niestety najsłabsze jak do tej pory. Głównie zależało mi na hortensjach. Tak myślałam, że jak przyjadą dziewczyny to będzie rewolucja na rabacie. Nie sądziłam , że będę drzewka wykopywać Pogoda sprzyja, więc ukorzenią się na nowo.
Dzisiaj deszczowo na Żuławach.
Kilka zdjęć bratków na poprawę zostawiam.