Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Anusia 16:35, 14 kwi 2015

Warmia napisał(a)

Ok. 30 zł 140 ml. Tyle płacił mój M. Cena pewnie tez zależy od sklepu.

Kilka razy widziałam reklamę i też mnie korci kupić to cudo. Miałam taki krzaczor przy samym krawężniku przy płocie sąsiadki. Jest wycięty ale do końca nie mogę go podejść a typowym opryskiem nie mogę bo za siatką są tuje. Jak przetestujesz to pochwal się efektem bo wszyscy są ciekawi
Warmia 16:36, 14 kwi 2015

Anusia napisał(a)
Aniu, Mirello dzisiaj wiatr na Żuławach spokojniejszy ale bardzo zimno i nic nie porobiłam w ogródku. Nadrabiam zaległości w domu. Wreszcie mają dojechać schody. Pan Witek obiecał mi, że ostatecznie do wtorku a ja sobie pomyślałam"będzie pani zadowolona'

Ha, ha skąd ja to znam Ile razy ja to słyszałam od naszych fachowców.
Warmia 16:38, 14 kwi 2015

Anusia napisał(a)

Kilka razy widziałam reklamę i też mnie korci kupić to cudo. Miałam taki krzaczor przy samym krawężniku przy płocie sąsiadki. Jest wycięty ale do końca nie mogę go podejść a typowym opryskiem nie mogę bo za siatką są tuje. Jak przetestujesz to pochwal się efektem bo wszyscy są ciekawi

Mam nadzieję, że zadziała, bo mlecz mi się rozpanoszył w truskawkach i nie dałabym rady go powyrywać. Sama jestem ciekawa czy to faktycznie cudo czy tylko nowy chwyt marketingowy
Anusia 16:43, 14 kwi 2015

Marta elektrycy też, super do rany przyłóż a ściemniacze Wszystko trzeba przeżyć Za dwa tygodnie mam w planie zwieść meble więc jak mi schody nie dojadą to ja jestem w lesie.
Anusia 16:47, 14 kwi 2015

Agatko, Dominiko zobaczymy jak Marta przetestuje czy się opłaca kupić. Oby był skuteczny bo mam też kilka punktów do usunięcia.
Warmia 16:49, 14 kwi 2015

Nasz elektryk był bardzo śmiesznym człowiekiem. Wszędzie chciał mi wetknąć halogeny. Został okrzyknięty panem Halogenkiem.
MirellaB 16:58, 14 kwi 2015

Anusia napisał(a)
Aniu, Mirello dzisiaj wiatr na Żuławach spokojniejszy ale bardzo zimno i nic nie porobiłam w ogródku. Nadrabiam zaległości w domu. Wreszcie mają dojechać schody. Pan Witek obiecał mi, że ostatecznie do wtorku a ja sobie pomyślałam"będzie pani zadowolona'

Ha ha oglądasz może program "Będzie pan zadowolony"?
Do wtorku, tylko którego, ja już znam te wszystkie teksty magików jak się budowaliśmy.
Marta daj znać czy ten żel działa zadowalająco, czy zostać przy moim nożu?
Anusia 16:58, 14 kwi 2015

He he, dobre. Miałam dzisiaj zrobić zdjęcie posadzonej lawendy ale chyba złe miejsce dla niej wybrałam
MirellaB 17:00, 14 kwi 2015

A jakie miejsce wybrałaś?
Anusia 17:01, 14 kwi 2015

MirellaB napisał(a)

Ha ha oglądasz może program "Będzie pan zadowolony"?
Do wtorku, tylko którego, ja już znam te wszystkie teksty magików jak się budowaliśmy.
Marta daj znać czy ten żel działa zadowalająco, czy zostać przy moim nożu?

Czasami oglądam ten program częściej eM.