Piękna ta ścianka będzie, już sobie wyobrażam jakie będziesz mieć śliczne widoki na nią siedząc na tarasie
Przyłączam się do zachwytów zapowiedzi ściany Pytałaś u mnie o ostróżki Ja ścinam tylko przekwitnięte kwiaty, roślina wypuszcza nowe przyrosty na których zawiązują się kwiaty, co prawda nie jest to obfite kwitnienie ale zawsze coś Masło maślane ale mam nadzieję że zrozumiałaś
Ściana powstaje Ci piękna. Marzenie moje - mieć takie cudo u siebie. Niestety ilość pracy mnie przeraża Fajnie że ktoś może to zrobić za Ciebie bo mój eM na pewno by się na to nie zgodził i zrobił sam. Zboczenie zawodowe Czekam na efekt końcowy ale na 100 % będzie cudownie
Ach już słyszę szum wody...kojący...
Dzięki A ciąłeś juz u siebie? Najlepiej po prostu pójde i zobaczę jak to zrobiłeś
Bylam widzialm,zdjecia nie oddaja pieknego,dopieszczonego w kazdym centymetrze ogrodu.Scianka to wisienka na torcie ze szmaragdami czy bez! Renia zobacz te roslinke ma ja Bozga czekam na jej nazwe ,milego leniuchowania
To chyba Penstemon Palczasty Husker Red - piękny, na liście chciejstw
U nas wczoraj na tareczku taka ''babinka'' sprzedawala i nie kupilam.
cześć Reniu siedze u Ciebie i nadrabiam. rabaty wypieszczone, chyba ta sciana ze szmaragdów nie przepuszcza nasion chwastów, zazdroszczę... i ścianka się szykuje rewelacyjna, wkońcu co? nagroda za przeżycia ostatnich miesięcy
jeśli chodzi o ostróżki to po przekwitnięciu ścinamy całą roślinkę do zera i ona powtórnie zakwitnie na jesieni i to całkiem obficie