Seslerii nie dawałabym gnojówki, musi się ukorzenić a nie od razu w zielone iść. Poza tym za 3 lata już będziesz miała kulę seslerii (jesiennej). Heufleriana też rośnie szybko - za szybko. Fajny ten element ożywienia kostki. Ola ma korytka cortenowe na rojniki - fajny trend.
Fajna była decyzja z położeniem kostki na nowo, jest lepiej. A w ułożeniu kul - widzę rękę Magnolii? U mnie też układała, choć ja nie umiałam sobie wyobrazić rozstawu i za chwilę trzeba będzie jakąś wyrzucić.
Reniu, ja podobnie jak Makusia jakoś przeoczyłam ostatnie fotki. Chyba wstawiałaś jak mnie nie było i tylko z doskoku podglądałam forum.
Jak zawsze zachwycająco, bardzo mi się podoba
Reniu, powiedz mi, Ty swoje EE wykopujesz?
Fajnie Ewunia, że jesteś Także posłucham doświadczonej ogrodniczki i nie będę w tym sezonie niczym nawozić nowych traw. Miło mi że podoba Ci sie "element ożywienia".
Czuję sie naprawdę dobrze z tymi prostymi liniami ... ciesze się, że sie odważyłam na tą zmianę
Rozrzucone kule oczywiście zaproponowała magnolia ... chociaż muszę przyznać że trochę potańczyłam z tymi kulkami zanim uzyskałam ostateczny kształt
Chciałabym podkreślić że magnolia bardzo mi pomogła przy zmianie tego miejsca i dziękuję jej bardzo bardzo bardzo za tą bezinteresowną pomoc, za zaangażowanie i poświęcony czas ... i za cierpliwość...i za roślinki. Martuś jesteś kochana Buziaki serdeczne
Reniu, ja podobnie jak Makusia jakoś przeoczyłam ostatnie fotki. Chyba wstawiałaś jak mnie nie było i tylko z doskoku podglądałam forum.
Jak zawsze zachwycająco, bardzo mi się podoba
Reniu, powiedz mi, Ty swoje EE wykopujesz?
Dziękuję Aniu
EE przez dwa sezony wykopywałam bo ciągle coś zmieniałam na rabatach ... ale robiłam to wydaje mi sie prawidłowo bo czekałam do końca na zasuszenie liści ... potem przechowywałam w garażu w takim miejscu żeby dobrze przeschły i ... jesienią do dołków
W tym sezonie nie przewiduję już żadnych zmian więc nie będę wykopywała tulipanów jedynie dosadzę ich trochę jesienią w razie W
Buziaki