... a to nie wiesz jak zdjęcie zrobić żeby wyszło, że jest dobrze?
PS Wydaje mi się, że to po trosze zasługa mieszanki trawy, przygotowanego podłoża a i najważniejsza sprawa - za wcześnie jeszcze na chwasty i pewnie wkrótce dadzą o sobie znać
Późno wklejam bo pracuję w ogrodzie do nocy
Dziękuję Edytko Zdecydowałam się na okrągłe donice żeby dodać właśnie lekkości i subtelności na tarasie, przy którym mam te długie masywne donice
Buziaki
Sporo mu jeszcze do dojrzałości Ale już z przyjemnością i dumą wręcz spoglądam sobie na niego co chwila. Jutro rano ... pierwsze co zrobię, myjąc zęby, to pobiegnę sprawdzać czy już wyrasta trawka na ostatnim trawniku, który obsiewałam tydzień temu
Bo to było tak zrobione - najpierw wyrównane, po tym oczywiście jak kamienie wyzbierane i chwasty wyrwane, potem uwałowane i ... jeszcze raz przegrabione i w jedną i drugą stronę - więc tam gdzie widać jakby pod linijkę to musiało być tylko raz przegrabione ... jednym słowem niedokładnie zrobiłam
Małgosiu
Jak ja lubię Cię "słuchać"
Uśmiałam się z tej musztry wojskowej
Dziękuję Ci bardzo za tyle miłych słów
Jeszcze nie wiem czy będę u Anitki (Ale ja tak mam często, bo plan zwykle bardzo napięty) ... chciałabym bardzo ... muszę pogadać z Krysią i jankosią