To prawda ... sporo pracy już za mną, ale mimo tego jeszcze dużo mam do zrobienia
Oczywiście zagospodarowanie części rabat zostawiam sobie na przyszły sezon ... bo nie będę w stanie ogarnąć takiego ogromu roślin
A poza tym jeszcze wszystkiego nie posadziłam a już przesadzałam ostatnio ... begonie ... carex Elatę Aurea wymieniłam na berberysy i nie przyjęły mi się dwa buki, które zastąpiłam grabami ... aaa i cały czas mam problem z rabatą frontową ... takie pierwsze porażki początkującej ogrodniczki
Pozdrawiam
Oj ... dobrze, że o tym przewieszaniu napisałeś bo już myślałam, że z miarą muszę biegać Postaram się zrobić jak mówisz ... ale skąd mam wiedzieć czy noże są dostatecznie ostre? ... jakiś test może powinnam zrobić?
Krysiu
Tylko, że ja się obawiam, że te sadzonki z netu to nie będą takie jak u naszej Pani, które już kwitną albo za chwilkę okryją się kolorem ... takie wypierdki będą raczej ... no ale jak nie znajdę to kupię chyba to co jest ... Nakręciłam się
Dziękuję Kasiu
Muszę zajrzeć do Ciebie pozachwycać się różami cudnymi ... bo moje nic nie chcą rosnąć ... tak pusto na tej mojej rabacie różanej, że dzisiaj towarzystwo im zorganizowałam a mianowicie odętkę Summer Snow
Pozdrawiam