Ale zaszalałaś. Idziesz jak tornado

Te buksy robią wrażenie. Które to? Te z mmsa, te większe czy z tego źródła co zawsze bierzesz?
Odnalazłam też tą świdośliwę co ci piszczałam że taka wielka i piękna - to była świdośliwa kanadyjska

A wiesz, ja się wcale nie dziwię emowi i jego koledze. Trendy idą w fajną stronę, szuka się roślin albo rodzimych albo takich które przypominają te z zza płotu. Sama ci miałam napisać żebyś mirabelkę posadziła bo podobny efekt uzyskasz. Nie ma się co obrażać

Kiedyś się drzewa trzymało pod linijkę, wyprowadzało na siłę na dany kształt. Drzewka wielopienne były do dostania tylko w gorszych szkółkach bo tam nie dbają, a teraz? Tyle szkółek przetrzepałaś żeby znaleźć "krzak"

Ale mi się ten kierunek podoba

I mimo że niektórzy po zeszłym Chelsea psioczyli na pierwszą nagrodę to ja uważam że był to majstersztyk

Czekam aż się pojawią grube pnie wierzb poztrzaskanych przez pioruny (i nawigatorka będzie płakać że wyrzuciła) albo stare jabłonie koniecznie porośnięte toną porostów

Idzie dobre wiesz?

Tylko zanim nasze szkółki się ogarną i dostosują to z powrotu modne będą drzewa ukrzyżowane.. Ech te mody

Buziaki.
Zabierzesz mnie do Kasi?