Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

popcorn 08:37, 27 kwi 2016

wow jakie kulasy! Cudo! I swidosliwy posadzone! wow
pozdrawiam Pracusiu!
Ludwika 08:39, 27 kwi 2016

Bukszpany okazałe! Ale wgłębnik też robi wrażenie Tylko śś jakoś nie trafiają w mój akurat gust Kurcze, muszę z ciekawości ten mój bukszpan zmierzyć w obwodzie :>
jankosia 08:50, 27 kwi 2016

Ale zaszalałaś. Idziesz jak tornado Te buksy robią wrażenie. Które to? Te z mmsa, te większe czy z tego źródła co zawsze bierzesz?
Odnalazłam też tą świdośliwę co ci piszczałam że taka wielka i piękna - to była świdośliwa kanadyjska
A wiesz, ja się wcale nie dziwię emowi i jego koledze. Trendy idą w fajną stronę, szuka się roślin albo rodzimych albo takich które przypominają te z zza płotu. Sama ci miałam napisać żebyś mirabelkę posadziła bo podobny efekt uzyskasz. Nie ma się co obrażać Kiedyś się drzewa trzymało pod linijkę, wyprowadzało na siłę na dany kształt. Drzewka wielopienne były do dostania tylko w gorszych szkółkach bo tam nie dbają, a teraz? Tyle szkółek przetrzepałaś żeby znaleźć "krzak" Ale mi się ten kierunek podoba I mimo że niektórzy po zeszłym Chelsea psioczyli na pierwszą nagrodę to ja uważam że był to majstersztyk Czekam aż się pojawią grube pnie wierzb poztrzaskanych przez pioruny (i nawigatorka będzie płakać że wyrzuciła) albo stare jabłonie koniecznie porośnięte toną porostów Idzie dobre wiesz? Tylko zanim nasze szkółki się ogarną i dostosują to z powrotu modne będą drzewa ukrzyżowane.. Ech te mody
Buziaki.
Zabierzesz mnie do Kasi?
nawigatorka 09:52, 27 kwi 2016

jankosia napisał(a)
Ale zaszalałaś. Idziesz jak tornado Te buksy robią wrażenie. Które to? Te z mmsa, te większe czy z tego źródła co zawsze bierzesz?
Odnalazłam też tą świdośliwę co ci piszczałam że taka wielka i piękna - to była świdośliwa kanadyjska
A wiesz, ja się wcale nie dziwię emowi i jego koledze. Trendy idą w fajną stronę, szuka się roślin albo rodzimych albo takich które przypominają te z zza płotu. Sama ci miałam napisać żebyś mirabelkę posadziła bo podobny efekt uzyskasz. Nie ma się co obrażać Kiedyś się drzewa trzymało pod linijkę, wyprowadzało na siłę na dany kształt. Drzewka wielopienne były do dostania tylko w gorszych szkółkach bo tam nie dbają, a teraz? Tyle szkółek przetrzepałaś żeby znaleźć "krzak" Ale mi się ten kierunek podoba I mimo że niektórzy po zeszłym Chelsea psioczyli na pierwszą nagrodę to ja uważam że był to majstersztyk Czekam aż się pojawią grube pnie wierzb poztrzaskanych przez pioruny (i nawigatorka będzie płakać że wyrzuciła) albo stare jabłonie koniecznie porośnięte toną porostów Idzie dobre wiesz? Tylko zanim nasze szkółki się ogarną i dostosują to z powrotu modne będą drzewa ukrzyżowane.. Ech te mody
Buziaki.
Zabierzesz mnie do Kasi?
plakalabym jakby spadla na ktoregos z nas
Ps dodam jeszcze że mieszkam w obszarze natura 2000 i gdyby ich wyciecie nie bylo uzasadnione nie dostalabym na nie zgody.a dostalam
Olili 09:56, 27 kwi 2016

Wgłębnik piękny. Świdośliwy chwytają mnie za serce! Buksy ....mmmmm...

Proszę o rady u mnie.
Agatek 09:59, 27 kwi 2016

AnnaCh napisał(a)
Wow Wpraszam się kiedyś na kawkę jak już będą ławeczki
Super wyszło.

ja też ja też
słonie super i w ogóle kopara mi opdała
jankosia 10:02, 27 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
plakalabym jakby spadla na ktoregos z nas
Ps dodam jeszcze że mieszkam w obszarze natura 2000 i gdyby ich wyciecie nie bylo uzasadnione nie dostalabym na nie zgody.a dostalam

Dogryzam ci jawnie bo bym brała te twoje drzewa! Razem z rodziną myszek w środku A co!
nawigatorka 10:05, 27 kwi 2016

jankosia napisał(a)

Dogryzam ci jawnie bo bym brała te twoje drzewa! Razem z rodziną myszek w środku A co!
to juz proponowalam.jeszcze sa.przyjedz i wez
jankosia 10:10, 27 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
to juz proponowalam.jeszcze sa.przyjedz i wez

Nie dadzą drugiego kredytu pod ten sam dom a pewnie tyle by to kosztowało że...
10:25, 27 kwi 2016
dawno mnie tu nie było ale widziałam te gigantyczne świdośliwy wgłębnik ...też: ....i łany tulipanów ...że też ja nie mam exotic...coś nie spotkałam ich chyba?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies