Dziękuję za miłe słowa. Jaja schną jeszcze, a ja myślę jak dokończyć te dekoracje z nimi i mam ochote zrobic tych jaj więcej tylko muszę kupić mniejsze balony
Inspiracja z bagatelle https://www.ogrodowisko.pl/watek/4551-to-tu?page=264
Iwonka w jakim miejscu posadzić te drzewa. Myślałam żeby pod nimi dać rabatę ze żwirem i w nim stipy z bagatelle lub rozplenica z rozchodnikiem. Byłam dziś w szkółkach. tak sobie myślę że na najwyższe tło tez muszę jednak coś dać najlepiej zimozielonego , wzbraniałam się przed tym ale po namyśle to trawy późno mi dadzą zadowalający efekt a i zimą też będzie coś brak. Widziałam cisy ładne. Jak stworzyć taki efekt żeby nie dawać po całości cisów tylko połączyć je z czymś innym.
Kupiła kulki bukszpanowe na rabatę z kulkami. Z mojego źródła wszystkie duże kule poszły jesienią, zostały małe ale nic lepszego nie znajdę w pobliżu.
Doszła mi kolejna rabat do stworzenia w najbliższym czasie - wzdłuż podjazdu. Ogrodzenie już gotowe ( oprócz kamienia w gabionach ) a planu rabaty nie ma. Nie wiem jak się wyrobie z tym. Już pora sadzić a ja wciąż nie mam sprecyzowanych planów rabat.