Fajne to ogrodzenie
Ja bym widziała tam umbry, chociaz pomysł z grabami tez wart rozważenia ... ja swoje fastigiaty kupowalam całkiem niedrogo ... z czasem mogłabyś im dorobić jakieś skarpety
Reniu fajnie że zajrzałaś.Dziękuję za życzenia. Nad drzewami dumam cały czas i nie potrafię zadecydować. Nie chciałabym aby powstała ściana z koron bo ma to być raczej akcent niź zasłonięta aleja,bo zasłoni mi widok z okien na świat.
Asiu, masz dylemat nad drzewami?
To zależy od stylu ogrodu. Twój jest taki troszkę sielski, więc ja bym skłaniała się za wiśniami.
Ja u siebie posadziłam między wiśniami miskanta ML oraz red barona przed nimi. Uzupełniłam krwistą żurawką.
W tym roku powinien być efekt, bo sadziłam w upały zeszłoroczne i sporo trawki odchorowały. Ale z wiśni jestem zadowolona. Mam Pisardii
Równo szczepione.
Dziękuję Iwona za inspirację , rady i fotki. Mój ogród jaki ma styl sama nie wiem do dziś .Ładne Twoje pisardii. Ja dam je jednak bardzo rzadko. Pomiędzy nimi chciałam posadzić trawy i lawendę ale teraz do tych wiśnie to lawenda średnio mi pasuje. Danusia hortensje proponuje ale tu za mało miejsca na nie. Co zatem ?