Joasiu, niezły klimacik tworzą twoje dekoracje, super ci to wychodzi
Cofnęłam się i potwierdzam, że fajnie z tym nowym zarysem ogród się prezentuje, geometryczny kształt buduje harmonię z warzywnikiem, a czy planujesz skrzynki w przyszłości , ja o nich myślę intensywnie i na dodatek szefowa zaraża dzisiejszym artykułem
Dzięki Agatko . Bardzo mi się podobają warzywniki w skrzyniach, ale na razie mnie na nie stać i jeszcze przeraża mnie przejście całego procesu myślenia i projektowania. No więc zachwycam się u innych takimi warzywnikami i na tym mi zostaje
Pień ma duszę, bo wiekowy jest . Najpierw był czereśnią, która została ścięta, ale zostały korzenie i niewielki pieniek. Teraz mieszkają na nim różne owady i grzyby
ładne Twoje dekoracje, metalowego pawia też mam ale leży na strychu, może go odgruzuję i umieszczę gdzieś
Pień z kamieniem też mi się podoba, chyba najbardziej ,bo naturalny
Joasiu takie skrzynki wcale nie muszą być drogie. Wiem to po sobie. Pierwsze rzeczywiście robił nam zaprzyjaźniony stolarz i trochę kosztowały (chociaż sami je malowaliśmy). Następne robiliśmy już sami. Mąż zamówił deski pod wymiar w tartaku, już oheblowane, natomiast skręcanie, malowanie i ustawianie należało już do nas. Wyszło 3 razy taniej. Tylko bardziej pracowicie A jaka satysfakcja