Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tysiąc radości i utrapień

Tysiąc radości i utrapień

Margeritka 17:50, 19 maj 2015

Joasiu jestem Ci wdzięczna za tak miłe powitanie i przyjęcie mnie do grona zakochanych w ogrodach,
jona 20:14, 19 maj 2015

Witaj u mnie Margeritko . Mnie też miło witano, a tak w ogóle ogrodnicy to przesympatyczni ludzie
jona 20:17, 19 maj 2015

Dziś kilka zdjęć ogrodowych ozdobników.

Lubię też kamienie w ogrodzie

Agania 21:00, 19 maj 2015

Joasiu, niezły klimacik tworzą twoje dekoracje, super ci to wychodzi
Cofnęłam się i potwierdzam, że fajnie z tym nowym zarysem ogród się prezentuje, geometryczny kształt buduje harmonię z warzywnikiem, a czy planujesz skrzynki w przyszłości , ja o nich myślę intensywnie i na dodatek szefowa zaraża dzisiejszym artykułem
Tesska 21:03, 19 maj 2015

bardzo ładnie nawet ten pueń z kamieniem ma duszę
jona 00:00, 20 maj 2015

Agania napisał(a)
Joasiu, niezły klimacik tworzą twoje dekoracje, super ci to wychodzi
Cofnęłam się i potwierdzam, że fajnie z tym nowym zarysem ogród się prezentuje, geometryczny kształt buduje harmonię z warzywnikiem, a czy planujesz skrzynki w przyszłości , ja o nich myślę intensywnie i na dodatek szefowa zaraża dzisiejszym artykułem

Dzięki Agatko . Bardzo mi się podobają warzywniki w skrzyniach, ale na razie mnie na nie stać i jeszcze przeraża mnie przejście całego procesu myślenia i projektowania. No więc zachwycam się u innych takimi warzywnikami i na tym mi zostaje
jona 00:03, 20 maj 2015

Tesska napisał(a)
bardzo ładnie nawet ten pueń z kamieniem ma duszę

Pień ma duszę, bo wiekowy jest . Najpierw był czereśnią, która została ścięta, ale zostały korzenie i niewielki pieniek. Teraz mieszkają na nim różne owady i grzyby
bozga 22:14, 20 maj 2015

Fajne te dodatki, ja też skusiłam się na metalowego pawia ale mam kłopot z przymocowaniem do podłoza
mirkaka 08:48, 21 maj 2015

ładne Twoje dekoracje, metalowego pawia też mam ale leży na strychu, może go odgruzuję i umieszczę gdzieś
Pień z kamieniem też mi się podoba, chyba najbardziej ,bo naturalny
agaott 18:13, 21 maj 2015

jona napisał(a)

Dzięki Agatko . Bardzo mi się podobają warzywniki w skrzyniach, ale na razie mnie na nie stać i jeszcze przeraża mnie przejście całego procesu myślenia i projektowania. No więc zachwycam się u innych takimi warzywnikami i na tym mi zostaje

Joasiu takie skrzynki wcale nie muszą być drogie. Wiem to po sobie. Pierwsze rzeczywiście robił nam zaprzyjaźniony stolarz i trochę kosztowały (chociaż sami je malowaliśmy). Następne robiliśmy już sami. Mąż zamówił deski pod wymiar w tartaku, już oheblowane, natomiast skręcanie, malowanie i ustawianie należało już do nas. Wyszło 3 razy taniej. Tylko bardziej pracowicie A jaka satysfakcja