Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Kasya 15:46, 14 lip 2015

Tess napisał(a)
Nie nadanżam za twoimi pomysłami, Karola
Ograniczasz ilość gatunków?
Jeśli jesteś przed urlopem, to po co teraz przesadzasz rośliny do doniczek? W gruncie będzie im łatwiej przeżyć.

Ale ten urlop to w lutym dopiero...jeszcze do tego czasu w planach jakieś dziecko było...
popcorn 15:47, 14 lip 2015

rozark napisał(a)
dziwnie to z góry wygląda - jak ... hm no nie wiem co ...
jak busz
popcorn 15:48, 14 lip 2015

Kasya napisał(a)

Ale ten urlop to w lutym dopiero...jeszcze do tego czasu w planach jakieś dziecko było...
hehe, niebawem też planujemy gdzieś wyskoczyć do lutego jeszcze kupa czasu Dziecko nie było w planach, raczej było obrazowym przykładem znacznej odległości czasowej
Kasya 15:58, 14 lip 2015

popcorn napisał(a)
hehe, niebawem też planujemy gdzieś wyskoczyć do lutego jeszcze kupa czasu Dziecko nie było w planach, raczej było obrazowym przykładem znacznej odległości czasowej

No to ja juz nie nadazam

Jak szybko rośnie klonik palmowy Orange dream i ile miejsca potrzebuje ?
Pod nim może cos rosnąć ?
popcorn 16:03, 14 lip 2015

Kasia, nie wiem czy mój to orange dream... chyba nie, patrząc na foty w google.. więc nie pomogę. Pod spodem jasne że może coś rosnąć.
MarzenaG 18:52, 14 lip 2015

Karola, jestem pod wrażeniem
Też tak w pewnym momencie miałam i zrobiłam porządek póki co..... Czas pokaże, bo już mi mało roślin

Pozdrąwiam zakręconą ogrodniczkę.
UlaB 19:33, 14 lip 2015

popcorn napisał(a)
Gosia, planuję, planuję, a co z tego wyjdzie?

Do Albanii planuję się dostać promem z Korfu. Gdybym miała więcej urlopu, to już bym miała wszystko kupione lot 25.07 na 2 tyg za 450 zł/os i mieszkanko 3os z widokiem na morze i balkonem 70 zł/doba Żyć nie umierać a lot na tydzień 2x droższy

Popcarol, widze ze znowu podróżniczo zerkamy podobnie Od 2 sierpnia Albania Z tym, że my autem - Macedonię mus zahaczyć i inne tam jeszcze plany Nad ceną hotelu 4* przy samym morzu prawie się popłakałam Udanego wyjazdu juz teraz Ci zyczę
Krys 20:08, 14 lip 2015

Karolina tylko nie wywalaj obiecanej odetki
popcorn 21:02, 14 lip 2015

Marzenko, no czas się zabrać.. dzisiaj ogarnęłam chabozie na froncie, przycięłam różę białą która wlazła na wszystko dookoła.. teraz łyso trochę Wywaliłam też dzwonki skupione, wszędzie już się rozlazły.. brr chyba randapem trzeba będzie zadziałać, bo cholerstwo się łamie zamiast wyrywać z korzeniami...

Ula, fajowo, Macedonia i Czarnogóra, no i Słowenia jeszcze w planie na kiedyś Samochodem trochę za daleko, no ale potem wygodniej bo pozwiedzać można Póki co auto jednak odpuszczam, brak kierowców na długą trasę:/ i chyba też odwagi.
Puść linka do tego hotelu

Krysiu, już do Łasku Ci miałam przywieźć odętkę, ale nie chciałam jej wykopywać w te upały. Oczywiście nie wywalę, przyjedzie do Ciebie, jak się uda może w najbliższą sobotę??
UlaB 21:47, 14 lip 2015

popcorn napisał(a)

Ula, fajowo, Macedonia i Czarnogóra, no i Słowenia jeszcze w planie na kiedyś Samochodem trochę za daleko, no ale potem wygodniej bo pozwiedzać można Póki co auto jednak odpuszczam, brak kierowców na długą trasę:/ i chyba też odwagi.
Puść linka do tego hotelu

hahaha, plan podróżniczy (nie-dojazdowy) mamy taki: Macedonia, tydzień byczenia sie w Alb (z wypadami ofkors), potem myk na Kotor (3 dni), potem nocleg w Zadarze i na koniec 3 dni w Słowenii - jaskinie i skocznia w Planicy, plus pewnie przeciagne zaciagne rodzine do ulubionej pizzerii w Lublanie. Mówi Ci to coś? My jezdzimy chętnie.
Link na priv