popcorn
19:33, 23 lip 2015

Madżen, nawet mi nie mów o wakacjach. Za rok lecimy w czerwcu gdzieś! Ostatni tydzien czerwca/pierwszy lipca. Tymczasem płacę właśnie za Albanię, ale porównując oferty czerwcowe a te co teraz, to niebo a ziemia... niemniej zamierzam siedzieć przez 7 dni po szyję w wodzie, z przerwami na małże
albo raczej kalmary, za małżami nie przepadam, ale podobno mają tam pycha małże, a kalmary nie wiem czy w ogóle
W końcu gotowiec tj zorganizowana oferta ze śniadaniami tylko, żeby obiad można było zjeść w miejscowej knajpce. Polowałam że sobotni lot stanieje, ale nadal ponad 1000zł za sam lot
Nad Bałtyk bym z chęcią pojechała, ale przeraża mnie tłum i ceny i loteria z pogodą
jakby ktoś miał namiar na dziurę zabitą dechami, to poproszę
Znalazłam Karwieńskie Błoto Drugie - może przetestujemy kiedyś. Z tym że baza noclegowa fatalna, nad morze 2 km (dlatego nie ma tłumów), ale ceny z księżyca
- zrezygnowałam.
Co do Twojego pytania - mam wykupione bilety i miejscówkę pobytową na Sri Lance na ferie 2016 - 6 dni zwiedzania i 9 plażowania. Tajlandię też się tak da zrobić - z tym że byliśmy 9 dni zwiedzania -w tym Kambodża 4 dni i na 5 dni na plażę (Koh Chang w Tajlandii) ale lepsze chyba Sikhanouville w Kambodży.
Co lepsze - powiem w marcu 2016, jak wrócę ze Sri Lanki
Zapowiada się ciekawiej, chyba??

Nad Bałtyk bym z chęcią pojechała, ale przeraża mnie tłum i ceny i loteria z pogodą

Co do Twojego pytania - mam wykupione bilety i miejscówkę pobytową na Sri Lance na ferie 2016 - 6 dni zwiedzania i 9 plażowania. Tajlandię też się tak da zrobić - z tym że byliśmy 9 dni zwiedzania -w tym Kambodża 4 dni i na 5 dni na plażę (Koh Chang w Tajlandii) ale lepsze chyba Sikhanouville w Kambodży.
Co lepsze - powiem w marcu 2016, jak wrócę ze Sri Lanki