Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

mira 16:02, 26 paź 2015

jesteś niemozliwa

mój sąsiad kilka lat temu co roku jeździł do Rumuni - bo potrzebował słońca i tanio, ponoć było no chciał się czuć na wakacjach chyba ja maharadźa bo mu za dolara strasznie usługiwali - pamietam jak odpowiadał a teraz jeździ do Egiptu

no ale ja tu w sprawie truskawek, podczytuję Cię bo też truskawkową grządkę zakładam ale już nie mam zamiaru sadzić - czy Ty jeszcze posadzisz truskawki?
Margarete 16:14, 26 paź 2015

A jak myslisz jak mam truskawki w doniczkaxch - owocowały mi, nie powiem to żeby przeżyły to musze je zadołowc chyba ? co ?
popcorn 17:21, 26 paź 2015

Mira, ja nie chce zeby mi ktos uslugiwal ma byc ciekawie, mili ludzie, duzo do zobaczenia i niedrogo. To tylko 5 dni, na zachete jak nam sie spodoba, to pojedziemy tam kiedys nad morze na urlop dluzszy

Mira, wlasnie skonczylam obsadzac truskawkowe poletko. Na grubej wlokninie, mam nadzieje zda to egzamin. Jedyne 92 krzaczki masakra. Wlasnie je podlalam. Tym sam plan na jesien wykonany w 100%
popcorn 17:24, 26 paź 2015

Gosia, ustaw w zacisznym miejscu i bez zadolowania przetrwaja. Ja mialam pod krzakiem pod plotem, w miejscu gdzie sie zaspy tworza ( gdyby byl snieg bedzie git

Z planow dodatkowych - uporzadkowanie hostowiska przed garazem, podzial host na mniejsze kawalki i obsadzenie rabaty na nowo, uzupelniajac ziemie (po zabranych borowkach). Nadmiar pokroic i podoniczkowac. Moze jutro zaczne?
mira 21:44, 26 paź 2015

popcorn napisał(a)
Mira, ja nie chce zeby mi ktos uslugiwal ma byc ciekawie, mili ludzie, duzo do zobaczenia i niedrogo. To tylko 5 dni, na zachete jak nam sie spodoba, to pojedziemy tam kiedys nad morze na urlop dluzszy

Mira, wlasnie skonczylam obsadzac truskawkowe poletko. Na grubej wlokninie, mam nadzieje zda to egzamin. Jedyne 92 krzaczki masakra. Wlasnie je podlalam. Tym sam plan na jesien wykonany w 100%

no to szacun - ja nie mogę się doczekać kiedy takie sformułowanie wykonam
ale będziesz mieć truskawek niam
kupowałaś różne odmiay
ren133 23:06, 26 paź 2015

popcorn napisał(a)
hehe
ja tylko bilety lotnicze kupuje (z promocji oglaszanych przez tą stronę), a reszta to już potem Gdzieś konkretnie chcecie jechać? Kontynent chociaż? Kiedy? Coś pomogę, jakby co

Gdziekolwiek ... byle było ciekawie i w dobrej cenie
popcorn 07:04, 27 paź 2015

Mira, mam 2 odmiany, wiekszosc tej co mialam - smaczna i nowe krzaczki maja duze owoce, ale nietsety po 3 latach trzeba wymienic krzaczki, bo owoce drobnieja i jest ich mało :/ a nową odmianę kupowałam rok temu, ma powtarzać na jesieni - zobaczymy. Poluję na odm. Albion - w Skierniewicach sprzedawali jej owoce (końcem sierpnia!)

Renia, jak coś znajdę ciekawego, dam znać
popcorn 10:05, 27 paź 2015

Jeju kolejny dzień cudna pogoda! w nocy był przymrozek, a ja nadal nie zabrałam papryki i karczocha do domu... ech.
Po pracy nie popracuję w ogródku, bo dzisiaj zaplanowana wizyta u stomatologa - ja i Młoda równolegle w 2 gabinetach, (w jednej placówce), równocześnie. Damy radę, chyba
wrócimy i będzie ciemno
popcorn 12:31, 27 paź 2015

Zapraszam na szarlotkę

92 krzaczki truskawek posadzone

popcorn 12:34, 27 paź 2015

Parę migawek - ale słońce!

duet do rozsadzenia owocostan piwonii krzewiastej

zwykły miskant chiński, Graham Thomas + w tle berberys erecta

Mariken

Żurawki