Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Margarete 18:11, 07 gru 2015

popcorn napisał(a)
Wczoraj wykorzystałam doniczki od Reni, podoniczkowalam jeszcze trochę werbeny, zastawiłam drugi parapet
Przypomniało mi się ze magnolie miałam posadzić, ale już ciemno było.. ech grunt to refleks

Dzisiaj dogrywałam Sri Lanke, zarezerwowałam parking na 16 dni w Wawie obok lotniska, przejrzałam oferty ubezpieczeń. Jeszcze ostatnia noc blisko lotniska przed wylotem muszę zarezerwować (szukam hotelu z gratisowym transportem na lotnisko). I wiza jeszcze. I to by było na tyle

Szalona kobieta....Sri Lanka....i już lecisz....zawsze cię podziwiam za ten Power i szybkość działania
popcorn 18:57, 07 gru 2015

Gosia, ja bilety mam już ładnych parę miesięcy.. termin się powoli zbliża, to trzeba doogarniać temat. Potwierdził mi też nasz kierowca od objazdówki, wszystko gra Możemy lecieć już jutro a nie w lutym hihi

To jak, chętna na Wietnam+Laos (2-3 tyg) lub Mauritius (11dni) za rok w listopadzie? ewentualnie (połowę tańszy lot) Gambia (9 lub 19 dni)? (ilość dni w nawiasach dyktowana ustawieniem czarterowych biletów lotniczych)
rozark 13:45, 08 gru 2015

może zawieść cię na lotnisko?
popcorn 13:50, 08 gru 2015

hehe, już? dzięki
zarezerwowałam parking, zostawimy auto, jak zwykle najwygodniejsza opcja i wcale niedroga.
pozdrawiam
popcorn 11:14, 09 gru 2015

Wczoraj spędziłam 4h próbując zakupić prezenty dla dzieciaków z klasy Młodej. Masakra, jak już było coś fajnego, to nie było 11 sztuk.. w końcu się poddałam (pewnie dlatego ze sklepy pozamykali wróciłam do domu i zamówiłam gipsowe figurki z zawieszkami na choinkę do malowania we własnym zakresie. Dokupię farbki, jakieś słodycze i z głowy. Masakra

Staniały loty na Mauritius.. ale termin świąteczny, ech.. no nic, mus się pogodzić z tym ze teraz nigdzie nie polecę, raz ze nie ma z kim (dorosłym) dwa ze Święta a Młoda nie chce się dać namówić - bez choinki i całego zamieszania u nas i u Dziadków.. no trudno

malkul 11:20, 09 gru 2015

popcorn napisał(a)

zarezerwowałam parking, zostawimy auto, jak zwykle najwygodniejsza opcja i wcale niedroga.
/quote]
tey tak robimy z tych samych powodów
malkul 11:21, 09 gru 2015

chciałam dopytać: czy wiesz może na co zmarł ten kolega z pracy męża? co to za chorobe złpał w Senegalu?
popcorn 11:22, 09 gru 2015

hej Gosia! to nie u mojego M, tylko Iza pisała, niestety nie podała konkretów, wiec nie wiem na co
malkul 11:23, 09 gru 2015

może zajrzy i dopowie
lindsay80 12:11, 09 gru 2015

ja pisałam, ale nic nowego nie wiem - eM pytać o szczegóły nie chce bo nie wypada, chyba że coś gdzieś usłyszy w towarzystwie to Wam napiszę, ale chyba generalnie ludzie nie chcą o takich rzeczach mówić.