Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

lindsay80 11:52, 13 gru 2015

ale akcja z tym wyjazdem - przywieź dużo fotek!
yolka 12:19, 13 gru 2015

Do Azji nie jeżdzimy w sezonie monsunu czyli od czerwca do października, a od połoowy czerwca do sierpnia leje prawie bez przerwy - wtedy oferty biur pozróży są tanie, Najsilniejszy monsun wystepuje w basenie oceanu indyjskiego
jankosia 12:56, 13 gru 2015

Hehe, przypomniało mi się że miałam kiedyś zdjęcia z Wietnamu Koleżanka mi przysłała, bo malowałam jakiś obraz
Ja sobie świąt bez małżonka nie wyobrażam. Ja taki typ jestem Mogę nie mieć choinki, prezentów i innych bzdetów ale bez ukochanego? Nigdy Wiesz co jest najśmieszniejsze? Na mikołajki dostałam od niego mapę Nowego Jorku (bo ja przecież zakichana w tym mieście) a ja mu dałam... książkę o tym czego można się spodziewać przy emigracji do Nowej Zelandii, bo przecież on o tym marzy. Znaczy się myślimy podobnie ale o zupełnie innych kierunkach
Wczoraj oglądaliśmy domy do kupienia w kraju kiwi... Była taka oferta na gospodarstwo z działką 40 000 hektarów. Czaisz taką przestrzeń? Wchodziła w to góra i 30 km rzeki... Boże! 40 000 hektarów Ciężko to sobie nawet wyobrazić
popcorn 14:31, 13 gru 2015

To Ci zazdroszczę. My pewnie do następnych Świąt nie doczekamy, razem.
On nie chce jechać do moich Rodziców na Święta, chociaż to ich kolej teraz. Ja sama nie pojadę, bo bym się zaryczała chyba - brat z żoną i drugim dzieckiem w drodze, w trakcie budowy domu, a ja sama z Młodą więc wybywam, on niech sobie siedzi sam, jak ma taką ochotę
W domu siedzieć nie zamierzam, zwłaszcza skoro Rodzice nas zaprosili

Wolałabym mieć fajniejszą i weselszą motywację do wyjazdu
jankosia 14:38, 13 gru 2015

to takie buty? Każdy związek ma lepsze i gorsze momenty, to absolutnie normalne. Grunt to odrzucić otoczkę życia codziennego (finanse, praca, powiązania rodzinne i koleżeńskie, kredyty, obowiązki, politykę) i zobaczyć co zostaje. Tylko to jest prawdziwe Głowa do góry, niedługo wiosna
yolka 14:54, 13 gru 2015

jankosia napisał(a)
to takie buty? Każdy związek ma lepsze i gorsze momenty, to absolutnie normalne. Grunt to odrzucić otoczkę życia codziennego (finanse, praca, powiązania rodzinne i koleżeńskie, kredyty, obowiązki, politykę) i zobaczyć co zostaje. Tylko to jest prawdziwe Głowa do góry, niedługo wiosna

A co z psychozami, które ujawniają się jak np, wieje tak jak dziś? U mnie jak u Karoli, dawaj Jankosia ten adres w Nowej Zalendii, zrobimy zrzutę z Korolą i spokój będzie. Karola jak będziesz mieć wyjazd dawaj znać- jadę (upierdliwa nie jestem choć ciężko zawieram nowe znajomośći, ale jak juz to na amen)
popcorn 14:59, 13 gru 2015

hehe, to nie psychoza, raczej

Yolka, na razie jestem wypstrykana z kasy, za rok pogadamy. Gosia, Magda, Renia i Ewa też chętne, może za rok zmontujemy babski wyjazd, Filipiny?
rozark 15:07, 13 gru 2015

ja to odnoszę takie wrażenie, że ty za męża masz brata bliźniaka mojego M, też domator, ogrodu nie lubi ...
napisałam na priv
popcorn 15:09, 13 gru 2015

Renia wyślij jeszcze raz, bo nic nie mam...
yolka 15:17, 13 gru 2015

popcorn napisał(a)
hehe, to nie psychoza, raczej

Yolka, na razie jestem wypstrykana z kasy, za rok pogadamy. Gosia, Magda, Renia i Ewa też chętne, może za rok zmontujemy babski wyjazd, Filipiny?

Jadę, pamiętajcie o mnie