Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Margarete 22:01, 24 lut 2016

Karolcia ten olejek waniliowy to poza innymi zaletami doskonale odstrasza komary....słyszałam że wystarczy kropelka do jakiegoś kos.etyku typu mleczko i na skórę i komary cię omijają wielkim łukiem....sama nie sprawdziłam ale tak mówią...
Obrazki piękne....i te owoce...
popcorn 03:13, 25 lut 2016

Aga, siej. Brazylijska przynajmniej dobrze, szybko i rowno kielkuje, nie to co patagonska

Magda, pozdrawiam

Gosia, podobno ale komarow na szczescie niewiele zbieramy sie na sniadanie i najpierw ogrody botaniczne i jedziemy na slonie
popcorn 15:57, 25 lut 2016

Dzisiaj jestesmy nadal w Kandy. Pol dnia spedzilismy w Pinnawala ogladajac kapiace sie slonie i jezdzac chwile na nich

Krolewskie ogrody botaniczne zachwycajace Swiatynia z relikwia zeba Buddy tez niczego sobie. I na koniec dnia przedstawienie, tradycyjne tance, polykacze ognia i chodzacy po goracym weglu brr Obiad w miejscu obrobki drewna, cuda tworza. Podobal mi sie stolik z blatem ze szkla, nogi byly powykrecanymi korzeniami, pasowalby do mojej konsolki w przedpokoju jedzenie nadal ostre, Gabi jadla zupe z soczewicy i ryz, bo dodatki piekace Padamy na twarz, lecz byl to kolejny wypelniony po brzegi wrazeniami dzien.

W Swiatyni i czekajac na obiad

Tance

Mniam

Biedny slonik...

Kasya 16:00, 25 lut 2016

popcorn napisał(a)
Dzisiaj jestesmy nadal w Kandy. Pol dnia spedzilismy w Pinnawala ogladajac kapiace sie slonie i jezdzac chwile na nich

Krolewskie ogrody botaniczne zachwycajace Swiatynia z relikwia zeba Buddy tez niczego sobie. I na koniec dnia przedstawienie, tradycyjne tance, polykacze ognia i chodzacy po goracym weglu brr padamy na twarz, lecz byl to kolejny wypelniony po brzegi wrazeniami dzien.

pokaz slonia
Agacia 16:59, 25 lut 2016

Kiedy nie odwiedzę to Wy w podróży <3 Pięknie, pięknie! Gratuluję!
17:01, 25 lut 2016
u nas śnieg z deszczem ..ogólnie ponuro i ciapato ...korzystaj ze słońca
popcorn 17:05, 25 lut 2016

Kasia, edytowalam wyzej

Agatko, rzadko zagladasz, Wietnam byl 2 mce temu

Justyna, pozdrawiam

popcorn 17:10, 25 lut 2016

Mniam jezozwierze lubia banany

Ogrod botaniczny

Uwaga slonie

Bogdzia 17:33, 25 lut 2016

Karola w Teleexpresie własnie była Sri Lanka i zawody w golfa w takich ,,samochodzikach i TY?????????????????????????????????zdjecie robiłas??????
AgataP 17:39, 25 lut 2016

Margarete napisał(a)
Karolcia ten olejek waniliowy to poza innymi zaletami doskonale odstrasza komary....słyszałam że wystarczy kropelka do jakiegoś kos.etyku typu mleczko i na skórę i komary cię omijają wielkim łukiem....sama nie sprawdziłam ale tak mówią...
Obrazki piękne....i te owoce...

Gosia ja już na komary próbowałam wielu domowych specyfików, najlepszy jak do tej pory okazał się ocet z liśćmi orzecha. Nie podeszło ani jedno "bydle" haha