Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 10:50, 25 maj 2016

Jola, dzieki, rozejrze sie
Renia, dzieki, akurat bardzo duza konkurencja byla, no i to co dobrze idzie juz mi wyszlo - tj werbena i czosnki

buziaki, milego dnia!
k.
popcorn 10:53, 25 maj 2016

OGŁOSZENIE PARAFIALNE

Dziewuszki, te chętne na wyjazd ze mną do Azji w drugiej połowie stycznia 2017

bardzo proszę o namiary na priv - imię, nazwisko, pesel, dane z paszportu (numer i seria, ważny do, wydany przez), numer telefonu, adres mailowy

Powoli pojawiają się dobre ceny na ten okres, trzeba obserwować

Bede Was prosiła o przelew w wysokości ok 2000zl na bilet lotniczy powrotny (może coś zostanie z tego, jeśli się promocja trafi), takiej kasy żeby założyć za wszystkie na bilet nie mam
beta 11:02, 25 maj 2016

o jeju!!!...ale super ogłoszenie...pojechałabym...nawet dziś...a z Tobą to i na koniec świata...ale muszę chyba jeszcze uzbierać...mam nadzieję że chętni się zgłoszą i że fajna wyprawa będzie...może na następna edycję uzbieram
popcorn 11:39, 25 maj 2016

Beata, do stycznia uzbierasz, to kupa czasu jeszcze! Zapraszam
choć jak wszystkie chętne się zdecydują, to większego busa trzeba będzie wynająć hihi
Szkoda ze to tyle czasu jeszcze, bo pojechałabym gdziekolwiek i dzisiaj Meczące i stresujące miejscami to życie
beta 11:45, 25 maj 2016

popcorn napisał(a)
Beata, do stycznia uzbierasz, to kupa czasu jeszcze! Zapraszam
choć jak wszystkie chętne się zdecydują, to większego busa trzeba będzie wynająć hihi
Szkoda ze to tyle czasu jeszcze, bo pojechałabym gdziekolwiek i dzisiaj Meczące i stresujące miejscami to życie

będę się mocno starać...życie bywa wredne...
popcorn 11:46, 25 maj 2016

wskakujesz na listę rezerwowa ale fajnie
damy rade! zawsze!
beta 11:58, 25 maj 2016

popcorn napisał(a)
wskakujesz na listę rezerwowa ale fajnie
damy rade! zawsze!

i zupełnie niechcący wkręciłam się wycieczkę do Azji...Karola , zbyt poważnie to mnie w tej edycji nie bierz, ale następna?...czemu nie
Luteczka 12:01, 25 maj 2016

Karola, Ty to szalona kobieta jesteś, biegi, handel, praca, ogródek, wyjazdy.
Lubisz intensywne życie
renatamama3 12:03, 25 maj 2016

Karola ,czekam na relację z Rumunii ,bo od dłuższego czasu mnie tam ciągnie .Czytam ,że rozpoczęłaś przygodę z handelkiem roślinkowym ,ale fajnie marzy mi się taki mały punkcik sprzedaży .Co tam sprzedajesz ,trawy pewnie by też szły ,żurawki ,jeżówki ,rozchodniki .pozdrawiam
popcorn 12:03, 25 maj 2016

Beata, spoko
Ewo, no nie nudzi mi się, a jak mi się nudzi to jest źle
Jedziesz z nami? milion ogrodów botanicznych w planie, tez, plus zwiedzanko i na koniec parę dni w domu na plaży